Home

  • Da
  • En
Previous
Næste
Hjem » Priser »
Sæsonkort 2018

Er du fuldstændig bidt af at svæve mellem trætoppene, udfordre balancen og bare have det hylende morsomt? Så er et sæsonkort til Gorilla Park helt sikkert noget for dig! Kortet kan anvendes i begge parker.

 

Fordele med et sæsonkort:

Klatrer du mere end 2 gange på én sæson, er kortet allerede tjent hjem og husk, at det kan bruges i begge vores parker. 

Med et sæsonkort springer du instruktionen over efter dit første sæsonbesøg. Du vil dog som udgangspunkt starte på hele klokkeslæt, hvor vi opstarter nye instruktioner. Du springer dog størstedelen af instruktionen over og skal kun igennem bl.a. velkomst og iføring af seler. Herefter slippes du fri til nogle fantastiske timer i trætoppene. 

 

Det eneste du SKAL huske er at reservere din tid online. Det depositum, som du opkræves i den forbindelse tilbagebetales, når du kommer i parken. Kommer trangen pludselig over dig og du bare MÅ op i trætoppene - ja så dukker du op og har vi ledige seler kan du selvfølgelig også klatre, men så koster det dig kr 50,00.

Prisen for et sæsonkort i 2018 er kr. 695,00

Bemærk: Sæsonkortet er strengt personligt og inddrages uden godtgørelse ved misbrug. Sæsonkortet er gyldigt fra udstedelsesdato og resten af den indeværende sæson.

 

Mangler du årets gave til en klatreglad gorilla?

Vi tillader os at kalde det 'året gave', for med et sæsonkort til Gorilla Park er der sikret utallige timers underholdning og udfordring i trætoppene. Du kan købe vores sæsonkort som gavekort på vores webshop lige her: http://gorillapark.dk/da/gavekort

 

Priser 2018

Voksen(12år+)   Kr. 320

Junior(8-11år)    Kr. 270

Barn(4-7år)        Kr. 95

 

Rabat: online 30 kr. og lavsæson 50 kr.

(kun voksen/junior)

 

Se mere her   


 

Online Bordbestilling