Home

  • Da
  • En
Previous

Brølende sjov
blå mandag
i Gorilla Park
Hold jeres BLÅ MANDAG i Gorilla Park og få sved på panden, gys i kroppen, kilden i maven og en ordentlig én på opleveren!


Er I til
aktive events?
Book firmaets sommerudflugt i trætoppene hos Gorilla Park og forvent latterkrampende og udfordrende oplevelser!

Er du bidt af
en gal gorilla?
2017 NYHED!
Med et sæsonkort kan du bruge begge vores parker lige så abetosset du vil i hele sæsonen for kun 695 kr. Se mere under PRISER her på siden.
Family Sunday
Familieklatring til
en knivskarp pris
Familiy Sunday pakken giver klatring for 2 voksne + 2 børn (op til 17 år) en valgfri søndag inden for alm. åbningstid.
Pris 895 kr - spar op til 325 kr. i forhold til alm. entré.
Abeskønne klatreparker i
Svendborg
og
Vejle
Spar penge med et VIGo-kort!
Med et VIGo-kortet kan du klatre for kun kr. 205 pr. gang resten af året efter første besøg.
Outdoor
hængekøjehotel!
Prøv vores hængekøjehotel – en helt speciel måde at overnatte i naturen på! Klatre hele dagen, gorilla lur om natten!

BOOK ONLINE
...og vær sikker på en plads!
Undgå at køre forgæves...


Alle kan være med!
Du bestemmer selv hvor højt
Start i blot 1 meters højde
En tur i Gorillapark er også super god motion og træning af både muskler og lattermuskler
Instruktion på hele klokkeslæt
Alle gennemgår instruktion ved første besøg hver sæson
Er I mange?
Så giver
vi rabat!


Min. 20 voksne/juniorer i normal åbningstid - forudbetaling nødvendig
Næste
Hjem » Svendborg »
Sommerferie Fyn

 

Nyd en smuk fantastisk dag i sommerferien på Fyn i Skjoldemoses smukke grønne skove. Midt i den grønne idyl ligger Gorilla Park Svendborg, som er en enestående mulighed for en sjov og spændende sommerferieaktivitet. Parken består af 8 forskellige baner, med forskellige sværhedsniveauer. På Baboon, som er parkens letteste og laveste bane, bevæger du dig ikke højere end 1,5 meters højde, så her kan selv de mindste(helt ned til 4 år) være med. Men der er også rigeligt med udfordringer for de vilde gorillaer og hvis de tør kan give sig i kast med King Kong banen, kommer man helt op i 18 meters højde og får lov til at opleve et tarzansving som tarzan selv ville tøve med at prøve.
 
Gorilla Park Svendborg er det ideelle sted, hvis man ønsker en aktiv sommerferie på fyn, fyldt med sjove udfordringer for hele familien. Foruden en sjov og spændende feriedag i trætoppene, er der i Gorilla Park Svendborg mulighed for overnatning i vores hængekøjehotel. Dette er en unik mulighed for i den smukke sydfynske natur. Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe en uforglemmelig sommerferiedag på Fyn i Gorilla Park Svendborg, så kan du gå direkte til vores bookingside, og sikre dig en brølende sjov oplevelse.

 

Oplev Sydfyn

 

Gorilla Park Svendborg ligger tæt på Danmarks længste trampesti - Ø-havsstien - som bl.a. er vært for Fjällrævens årlige vandre-event. Ø-havsstien rummer nolge meget spektakulære passager og det er muligt at booke en naturvejleder såfremt man ønsker. I Svendborg man man bl.a. finde Forsorgsmuseet (den gamle fattiggaard), hvor man kan få en gribende indføring i fortidens "velfærdssystem". Desuden kan man besøge det fantastiske Naturama, hvor naturhistorie bliver formidlet på en moderne og indlevende måde.
 
Tager man turen mod vest fra Gorilla Park Svendborg er der ikke langt til en eventyrlig oplevelse på Egeskov Slot, som blev opført helt tilbage i 1554. Endelig er der det fantastiske sydfynske ø-hav, som kan opleves på et utal af måder: kajak, UV-jagt, smakke-jolle, træskib oma. Overnatningsmuligheder er der også masser af muligheder for. Kun 20 min. gang fra Gorilla Park findes den dejlige skovhytte Egebjerg Hytten som i sig selv er en oplevelse og en meget populær lejrskole facilitet. Derudover har vi bl.a. Danhostel i Svendborg samt Stenstrup Lund som ligger blot 10 min. kørsel fra parken.

Så kom en tur til Svendborg og oplev en aktiv sommerferie på Fyn.

Priser 2018

Voksen(12år+)   Kr. 320

Junior(8-11år)    Kr. 270

Barn(4-7år)        Kr. 95

 

Rabat: online 30 kr. og lavsæson 50 kr.

(kun voksen/junior)

 

Se mere her   


 

Online Bordbestilling