Bliv en del af teamet omkring Gorilla Park

Anlægschef

Gorilla Park søger ny anlægschef til klatreparkerne i Vejle og Svendborg. Så kunne du tænke dig et arbejde i naturskønne omgivelser, med masser af ansvar og afvekslende opgaver, så er du måske lige den, vi står og mangler.

Anlægschefens ansvar er primært at:

  • Sørge for at klatreanlæg og klatregrej funktionsmæssigt og sikkerhedsmæssigt altid er i top i begge vores parker.
  • Udvikle, konstruere og montere nye elementer, når der skal ændres på baneoplevelse eller bygges helt nyt i klatreparkerne
  • Indgå i det daglige operationelle afvikling af driften som første vagt/instruktør i Gorilla Park Vejle & Svendborg

Vi tilbyder en sjov og fleksibel arbejdsplads i et alsidigt team med stor aldersspredning samt en masse glade gæster. 

Om dig:

Vi søger en person som er selvstændigt arbejdende og som tager ansvaret naturligt og seriøst. Du evner både at arbejde alene og samtidig at tilrettelægge og styre anlægsarbejdet i teams. Du har godt humør og begår dig godt i et alsidigt team, ligesom du også befinder dig godt med at være vært for en masse glade gæster.

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund såsom tømrer, smed, mekaniker, maskinmester, topkapper eller lignede. Men først og fremmest skal du have lyst til alsidigt praktisk arbejde i en outdoor-virksomhed.

Der vil sandsynligvis også være et behov for nogle tillægskurser, som du skal gennemføre i forbindelse med opstart. Dem dækker Gorilla Park naturligvis.

Ansøg

Ansøgninger med CV og vellignende billede skal sendes til mail job@gorillapark.dk. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ansøgningsfrist: 6. marts 2023

Online Bordbestilling