HUSK! DER ER KRAV OM NEGATIV TEST (MAX 72 TIMER GAMMEL) ELLER VACCINEPAS!

2021 kommer til at byde på mere håndsprit og afstand. Du kan læse om vores COVID-19 tiltag her. Vi glæder os til at se Jer! 

Børnefødselsdag

Børnefødselsdag i Odense, Svendborg eller Vejle?

Der er masser af muligheder, når du skal holde fødselsdag for børn i Odense, men vil du give ungerne en oplevelse, de sent glemmer, så er Gorilla Park i Svendborg (30 min. fra Odense centrum) et god bud. Er I bosiddende vest for Lillebælt, i Trekantsområdet, er Gorilla Park Vejle helt sikkert løsningen. Med en fødselsdag i Gorilla Park er du sikker på, at det bliver en børnefødselsdag for fuld udblæsning!

Skal du finde sjove aktiviteter tæt ved Odense eller i Østjylland, er du hos Gorilla Park sikret en sjov dag fuld af udfordringer. Børnene modtager kyndig instruktion inden klatringen påbegyndes, og så skal der bare klatres, hygges og leges. Bagefter serverer vi Gorilla MiniToast og juice – og der er selvfølgelig en Gorilla T-shirt til fødselaren. 

BØRNEFØDSELSDAGSPAKKE

Fødselsdagstilbud 8 år – 15 år

  • Klatring i 4 timer (inkl. instruktion)
  • MiniPanini (skinke & ost)
  • Juice
  • 1 gratis t-shirt pr. 10 klatrende. Ekstra t-shirt kan tilkøbes for kr. 25 /stk.

Priser:

  • Lavsæson – kr. 200,- pr. pers.
  • Højsæson – kr. 250,- pr. pers.
  • Tillæg for personer over 15 år – kr. 50,-

Inden for alm. åbningstid, minimum 10 personer. Uden for alm. åbningstid, minimum 20 personer.

Uforglemmelige oplevelser i smukke omgivelser

Gorilla Park i Svendborg ligger i nogle helt fantastiske omgivelser tæt ved Odense, som giver en rigtig hyggelig stemning og plads til masser af hygge. Køreturen fra Odense kan med fordel bruges på at glæde sig til dagens børnefødselsdag, og vejen tilbage til Odense er oplagt til at snakke om dagens udskejelser.

Gorilla Park Vejle ligger i den smukke Nørreskov på nordsiden af Vejle Fjord. Vi har uanede mængder smuk bøgeskov og Dyreparken lige i baghaven. Med kun 5 minutters kørsel fra motorvej E45 og fra Vejle Centrum er parken nem at komme til både med bil og offentlig transport.

Skal det være nemt at invitere?

Vi har lavet en invitation til børnefødselsdagen, som helt sikkert vækker opmærksomhed og som sætter stemningen allerede fra børnene får invitationen. Du kan hente den og printe den ud helt gratis!

GORILLA PARK SVENDBORG

Vores klatrepark i Svendborg har en fantastisk beliggenhed i det naturskønne Sydfynske område (lige uden for Svendborg).
Kun 30 minutters kørsel fra Odense og under 15 minutter fra Svendborg.

Du kan læse mere om baner, faciliteter mv. ved at klikke her.

GORILLA PARK VEJLE

Vores klatrepark i Vejle ligger i et naturskønt område på nordsiden af Vejle Fjord i Nørreskoven. 
Med kun 5 minutters kørsel fra Vejles centrum eller E45 er det en oplagt mulighed for børnefødselsdag fra hele Trekantsområdet og Østjylland.

Du kan læse mere om baner, faciliteter mv. ved at klikke her.

Online Bordbestilling