Home

  • Da
  • En
Previous
Perfekt som start på Polterabend!
Næste
Hjem » Events »
Polterabend idéer - Tag en tur i Gorilla Park

Giv den vordende brud/brudgom én på opleveren! En tur i Gorilla Park er den perfekte aktivitet, når der skal holdes polterabend for en god ven eller veninde. I Gorilla Park får du både spænding, hygge, udfordring og sjov for alle pengene – og dermed en dag, der sent vil blive glemt! Oplev et sus af frihed mellem trætoppene - en frihed, som den vordende brud eller brudgom inden længe vil opgive til fordel for ægteskabet. Selvfølgelig blot i symbolsk forstand vel at mærke.

Husk at af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at være beruset, eller at indtage alkohol under et klatrearrangement.

 

Polterabend aktiviteter

Vi har fantastiske faciliteter til at danne ramme om en polterabend i den smukke danske natur. Hvad enten I blot ønsker at holde jer til klatringen - eller I måske ønsker et mere udvidet program for dagen, så klarer vi det for jer. Der er mulighed for at kombinere en tur i vores klatrepark med andre udendørs aktiviteter såsom, orienteringsløb, små konkurrencer, mountainbikekørsel, jagtbue-, flugtskydning el. segway-safari. Se en priser og mere information her: gorillapark.dk/events

 

Hvis I leder efter den lette løsning kan vi være behjælpelige med et lækkert måltid mad af fantastiske råvarer fra vores Café GO!rillax. Du kan se vores udvalg lige her: gorillapark.dk/da/cafe-gorillax

 

Og som den perfekte afslutning kan vi klart anbefale at bruden el. brudgommen måske slutte dagen af med det ultimative adrenalin-kick i vores nye GORILLA BIG SWING gigant gynge - se filmen her!

 

 

Polterabend i Odense eller Svendborg

Vores klatrepark i Svendborg har en fantastisk beliggenhed i det naturskønne område lige udenfor Svendborg - og med mindre end 30 minutters kørsel fra Odense og under 15 minutter fra Svendborg må parken siges at have en yderst central placering. Derfor er en tur i vores klatrepark i Svendborg også en genial idé til et - med garanti populært - indslag på en polterabend - hvad enten udgangspunktet er en polterabend i Odense, en polterabend i Svendborg eller i det hele taget en polterabend på Fyn. Læs mere om vores polterabend ved Odense og Svendborg.

 

Polterabend i Vejle

Vores klatrepark i Vejle har ligeledes en meget central beliggenhed i Nørreskoven med kun få minutters kørsel fra Vejle centrum. En tur i vores klatrepark i Vejle vil med garanti være et populært indslag på en polterabend, der eventuelt kan kombineres med andre aktiviteter i nærområdet eller en god middag med efterfølgende bytur i "downtown" Vejle. Læs mere om vores polterabend i Vejle.

 

Har du spørgsmål? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Priser 2018

Voksen(12år+)   Kr. 320

Junior(8-11år)    Kr. 270

Barn(4-7år)        Kr. 95

 

Rabat: online 30 kr. og lavsæson 50 kr.

(kun voksen/junior)

 

Se mere her   


 

Åbningstider

Vi sondrer imellem "almindelig åbningstid" og "åbent efter aftale".

 

Læs mere om vores åbningstider her

Online Bordbestilling