Home

  • Da
  • En
PreviousEn god investering
i medarbejderne
Næste
Hjem » Events »
Teambuilding i Gorilla Park

Styrk sammenholdet og bliv udfordret både fysisk og mentalt med en tur i Gorilla Park.  Selvom det er en individuel oplevelse at begive sig ud i klatringen, hvor du selv tager alle beslutningerne, om hvordan situationen skal håndtes, så er der også adskillige elementer af teambuilding i oplevelsen. Helt naturligt vil gruppen starte en samarbejdsproces, hvor man hjælper hinanden med at gennemføre udfordringerne, og selvom man vælger forskellige baner, kan der stadig kommunikeres på kryds og tværs pga. banernes tætte beliggenhed. Hvis I ønsker et tilføje et større element af teambuilding kan vi desuden tilbyde vores gruppecoaching. Se mere om vores priser og tilbud her!

 

Vidste du eksempelvis at...

...klatring ikke blot er en underholdende og sund fysisk aktivitet. Klatring er nemlig en helt enestående aktivitet i forhold til at stimulere den proprioceptive sans, dvs. kroppens og hjernens evne til at vide, hvor meget muskelkraft, der skal til for at udføre en bevægelse inklussiv koordinationen og hastigheden af denne. Kombineret med klatringens naturlige uforudsigelighed blive aktiviteten både fysisk og mentalt udviklende. Det er konstateret rent videnskabeligt, at klatring ikke bare målbart men markant øger evnen til at:
 

  • kommunikere præcist
  • indlære
  • tilpasse sig en given situation
  • koncentrere sig
  • fokusere og prioritere
  • beslutte og udføre

 

Samtidig rummer klatringen spændet i sindstilstand fra det individuelt terapeutiske til det socialt empatiske.

 

Gruppecoaching: 

 

(Kun hverdage og ved køb af Clazzy Gorilla, Jungle Fever eller Grill & Klatring)

Gruppecoaching handler om at "kende sig selv", håndtere udfordringer, løfte et ansvar og hjælpe andre. Vi inddeler typisk i grupper med 4-5 personer. Efter en kort indledning om hvorfor klatring både er skræmmende og dragende og hvilke følelser vi udsætter os selv for, bliver grupperne bedt om internt at diskutere tilgang og roller samt hvilke mål man ønsker at sætte i gruppen. Herefter påbegyndes klatringen gruppevis, med målet for øje, og under supervision fra vores instruktør. Da der er en ekstra instruktør på ved gruppecoaching, har man mulighed for periodevis at få følge af en instruktør oppe på banerne. Når gruppeøvelsen er gennemført evalueres kort. Afhængig af mod og hurtighed, vil der være tid til "fri klatring" bagefter. Det vil være fint hvis du forinden gør dig nogle overvejelser om gruppeinddelingen, de skal helst være bredt sammensatte af forskellige persontyper.

Merpris kr. 1.800 ekskl. moms.

Priser 2018

Voksen(12år+)   Kr. 320

Junior(8-11år)    Kr. 270

Barn(4-7år)        Kr. 95

 

Rabat: online 30 kr. og lavsæson 50 kr.

(kun voksen/junior)

 

Se mere her   


 

Åbningstider

Vi sondrer imellem "almindelig åbningstid" og "åbent efter aftale".

 

Læs mere om vores åbningstider her

Online Bordbestilling