Home

  • Da
  • En
Previous

Brølende sjov
blå mandag
i Gorilla Park
Hold jeres BLÅ MANDAG i Gorilla Park og få sved på panden, gys i kroppen, kilden i maven og en ordentlig én på opleveren!


Er I til
aktive events?
Book firmaets sommerudflugt i trætoppene hos Gorilla Park og forvent latterkrampende og udfordrende oplevelser!

Er du bidt af
en gal gorilla?
Med et sæsonkort kan du bruge begge vores parker lige så abetosset du vil i hele sæsonen for kun 695 kr. Se mere under PRISER her på siden.
COOL GORILLA
Åbent hele året rundt
også om vinteren
Mulighed for klatring året rundt - Kontakt os for gruppearrangementer, eller se onlinebookingen hvis I ikke er en gruppe
Abeskønne klatreparker i
Svendborg
og
Vejle
Spar penge med et VIGo-kort!
Med et VIGo-kortet kan du klatre fra kun kr. 190,- pr. gang resten af året efter første besøg.
Outdoor
hængekøjehotel!
Prøv vores hængekøjehotel – en helt speciel måde at overnatte i naturen på! Klatre hele dagen, gorilla lur om natten!

BOOK ONLINE
...og vær sikker på en plads!
Undgå at køre forgæves...


Alle kan være med!
Du bestemmer selv hvor højt
Start i blot 1 meters højde
GORILLA FITNESS - En tur i Gorillapark er også super god motion og træning af både muskler og lattermuskler
Instruktion på hele klokkeslæt - Husk at booke online!
Alle gennemgår instruktion ved første besøg hver sæson
Er I mange?
Så giver
vi rabat!


Min. 20 voksne/juniorer i normal åbningstid - forudbetaling nødvendig
Næste
Hjem » Svendborg »
Sommerferie på Fyn

 

Tag på sommerferie på Fyn og nyd en smuk dag i Skjoldemoses grønne skove. Midt i den grønne idyl ligger Gorilla Park Svendborg, som er en enestående mulighed for en sjov dag med fede oplevelser på Fyn. Parken består af otte forskellige baner med forskellige sværhedsniveauer. På Baboon, som er parkens letteste og laveste bane, bevæger du dig ikke højere end 1,5 meters højde, så her kan selv de mindste (helt ned til fire år) være med. Der er også rigeligt med udfordringer for de vilde gorillaer, og hvis de tør, kan de give sig i kast med King Kong-banen, hvor de kommer helt op i 18 meters højde og får lov til at opleve et tarzansving, som selv Tarzan ville tøve med at prøve.

 
Gorilla Park Svendborg er det ideelle sted, hvis man ønsker en aktiv sommerferie på Fyn fuld af sjove udfordringer for hele familien. Foruden en sjov og spændende feriedag i trætoppene, er der i Gorilla Park Svendborg mulighed for overnatning i vores hængekøjehotel. Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe en uforglemmelig sommerferie på Fyn med et besøg i Gorilla Park Svendborg, så kan du gå direkte til vores bookingside.

 

Oplevelser på Fyn 

Gorilla Park Svendborg ligger tæt på Danmarks længste trampesti, Øhavsstien, som bl.a. er vært for Fjällrævens årlige vandre-event. Øhavsstien rummer nogle meget spektakulære passager, og det er muligt at booke en naturvejleder. For lidt kultur i din sommerferie på Fyn, kan du i Svendborg bl.a. finde Forsorgsmuseet (Den gamle fattiggaard), hvor du kan få et gribende indblik i fortidens "velfærdssystem". Desuden kan du besøge det fantastiske Naturama, hvor naturhistorie bliver formidlet på en moderne og indlevende måde.
 
Tager man turen mod vest fra Gorilla Park Svendborg, er der ikke langt til en eventyrlig oplevelse på Egeskov Slot, som blev opført helt tilbage i 1554. Endelig er der det fantastiske sydfynske øhav, som kan opleves på et utal af måder: kajak, UV-jagt, smakke-jolle, træskib oma. Overnatningsmuligheder er der også masser af muligheder for. Kun 20 minutters gang fra Gorilla Park findes den dejlige skovhytte Egebjerg Hytten, som i sig selv er en oplevelse og en meget populær lejrskolefacilitet. Derudover har vi bl.a. Danhostel i Svendborg samt Stenstrup Lund, som ligger blot 10 minutters kørsel fra parken, og som kan danne god ramme om din sommerferie på Fyn.

Så kom en tur til Svendborg og nyd en aktiv sommerferie på Fyn med masser af gode oplevelser.

Priser 2019

Voksen(12år+)Kr. 210-320

Junior(8-11år) Kr. 160-270

Barn(4-7år)     Kr. 95

 

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Se aktuelle priser her   

 

Grupper/rabatter samt priser uden for alm. åbningstid:

Se mere her   

Åbningstider

Vi sondrer imellem "almindelig åbningstid" og "åbent efter aftale".

 

Der åbnes løbende for nye dage, -se aktuelle åbningstider i online-bookingen.

Læs mere om vores åbningstider her

Online Bordbestilling