Home

  • Da
  • En
Previous
Giv et oplevelsesgavekort
i Valentinsgave
Næste
Hjem »
Valentinsgave - Giv en oplevelse

Valentinsdag 2014 er lige om hjørnet! Og i den forbindelse skal du selvfølgelig have fundet en gave til manden eller kvinden i dit liv. Hvorfor ikke give en gave, som I begge får gavn af - og som I begge sent vil glemme? Oplevelser er altid et sikkert hit, hvad angår Valentinsgaver. En fælles oplevelse er en investering i jeres forhold og noget, som I derfor vil huske mange år ud i fremtiden.

 

Giv din bedre halvdel et gavekort til Gorilla Park i Valentinsgave

Det er her, Gorilla Park kommer ind i billedet. Et oplevelsesgavekort til Gorilla Park går med garanti lige ind hos din bedre halvdel - der helt sikkert vil gengælde med kys og kærlighed ad libitum. I Gorilla Park får i en fælles, aktiv oplevelse, der udfordrer jer begge på styrke og mod.

 

Det kommmer I til at opleve i Gorilla Park

I 1-26 meters højde skal I ved fælles hjælp overkomme forhindringer som tarzansving, basejumps og sågar en cykeltur i trætoppene. "Er det ikke for vildt?!" spørger du måske. Hertil er svaret enkelt: Der er udfordringer for ALLE i Gorilla Park. Vi har forskellige baner, der alle har forskellige sværhedsgrader - og derfor har vi helt sikkert også klatrebaner, der matcher jeres niveau og temperament.

 

Sådan får du fingrene i oplevelsesgavekortet

Har du besluttet dig for at give din bedre halvdel et oplevelsesgavekort til Gorilla Park i Valentinsgave? Fedt! Det eneste, du skal gøre, er at følge linket nedenfor og udfylde formularen. Så sender vi gavekortet til dig.

 

➔ Bestil oplevelsesgavekortet lige her!

 

Hvad du skulle have lyst til at læse mere om Gorilla Park, kan du gøre det lige her:

 

Glædelig Valentinsdag til alle jer fra alle os i Gorilla Park!

Priser 2018

Voksen(12år+)   Kr. 320

Junior(8-11år)    Kr. 270

Barn(4-7år)        Kr. 95

 

Rabat: online 30 kr. og lavsæson 50 kr.

(kun voksen/junior)

 

Se mere her   


 

Åbningstider

Vi sondrer imellem "almindelig åbningstid" og "åbent efter aftale".

 

Læs mere om vores åbningstider her

Online Bordbestilling