Home

  • Da
  • En
Parken & banerne

Vores klatrepark i Vejle er en aktiv oplevelse for alle aldersgrupper. Klatreerfaring er ikke nødvendig - alle kan være med! De eneste forudsætninger det kræver, er lysten til at have det sjovt i naturskønne omgivelser hvor der er rig mulighed for at bruge kroppen og finde frem til sin indre gorilla.

 

Vær opmærksom på følgende inden du klatrer:

Regler og retningslinjer for Vejle

 

Klatrebanerne

Klatreparken består af 7 baner, hvor sværhedsgraderne varierer fra helt nemme til temmelig svære. Vi rummer det hele fra en sjov familiedag til en ekstremsportsbegivenhed for adrenalinjunkies. Parken har 2 fuldt udstyrede instruktionsanlæg, hvor man sammen med vores dygtige instruktører gennemgår en grundig instruktion i anvendelse af udstyr og adfærd på banerne. Vi anvender det prisbelønnede og patenterede sikringssystem SSB fall-stop. Læs mere om sikkerhed og udstyr her.

 

1 . Baboon

Gorillasjov i børnehøjde

For de helt små og dig der ikke er helt tryg med højderne, er Baboon banen som får dig trygt rundt i træerne. Du kommer til at kunne kælke mellem træerne, svinge dig i lianerne som en ægte Tarzan og svæve med fuld fart gennem skoven – og det hele i trygge rammer. Maximalhøjden på banen er halvanden meter over jorden, og med karabinerne fastklikket til banen kan du trygt sende de små bavianer afsted på tur rundt på den 13 forskellige og udfordrende forhindringer.

Vores nemmeste bane, som også kan benyttes af børn fra 4-7 år. 1 1/2 meters højde. Gennemføres på ca. 20 min.

 

2. Orangutang

Udfordringer for familien, venner eller kollegaer

På Orangutang kan hele familien blive udfordret igennem banens mange forskellige forhindringer. Her gælder det om at have tungen lige i munden, når vippebroen med de vippende træstammer skal krydses og når der skal balanceres på en slackline mellem to træer. Men det er slet ikke det hele! Du kommer til at bevæge dig hele 6 meter op over jorden og slutter af med det lange svæv gennem parken, hvor du for alvor kan mærke vinden i gorillapelsen. Hvem brøler højest?

For alle fra 8 år. Nem. 6 meters højde. Banen gennemføres på ca. 30. min. 

 

3. Gorilla

Nu bliver det brølende morsomt

Er du klar til at svinge mellem træerne på den kæmpe kokoskugle, klatre på bølgen og sno dig i træerne? Jungle Trail er garanteret sjov rundt på 13 elementer i op til 8 meters højde, hvor du både skal være hurtig og præcis på fødderne. Du kommer til at blive udfordret på ”rolling logs”, hvor træstammerne ruller. Hvad siger du? Skal man bevæge fødderne med forsigtighed eller være hurtig på poterne som en rigtig gorilla?

For alle fra 8 år. Nem. 8 meters højde. Banen gennemføres på ca. 30. min.

 

4. Jungle Trail

Hvem behersker den ægte balancekunst i højderne?

På Gorillabanen bliver det lige lidt vildere end før. Her kommer du op i hele 12 meters højde og bliver især udfordret på balancen. Du kommer til at skulle over Hells Crossing, en udfordrende bomgang, stå på snowboard i højderne og møder de berygtede inkastolper, hvor aber bliver skilt fra gorillaerne. Er du nok gorilla til at klare dig igennem, kan du til slut nyde den lange svævebane gennem parken og slutte af med at hoppe ud fra den sidste platform i 8 meters højde.

For alle fra 8 år. Middel svær. 10 meters højde. Banen gennemføres på ca. 45 min.

 

5. Silverback

Hvem bestemmer?

Er du flokkens eneste rigtige silverback? Så må du bevise dit værd på Silverback, hvor du helt sikkert kommer til at få sved i pelsen, når du skal besejre klatrevæggen, inkastolperne, stoplestigen og ikke mindst mini Tarzan, hvor hver en lille muskel skal i brug for at besejre nettet. På Silverback bliver du udfordret i alt det en rigtig Gorilla skal besidde. Nemlig god balance, styrke og ikke mindst kunne give et ordentligt Gorillabrøl. Tør du?

For alle fra 10 år/130 cm. Middel til svær. 15 meters højde. Banen gennemføres på ca. 45 min. 

 

6. Flying Gorilla

Sus i pelsen...

Er du vild med svævebaner så er Flying Gorilla lige noget for dig! Den kommer over en stor del af Nørreskoven - med 17 svæv og næsten 900 meter lang!  Her får du en unik oplevelse helt oppe i det øverste af trækronerne samtidig med at du kan nyde den smukkeste udsigt.

Det er er banen, der bare SKAL OPLEVES! Man kan først nyde suset på Flying Gorilla, nrå man har gennemført minimum Gorilla (Bane 4)

For alle fra 10 år/130 cm og op. Middel 15 meters højde. Banen gennemføres på ca. 40 min.

 

7. Alpha

Vildere bliver det ikke…

På Alpha bliver du nødt til at give alt, hvad din indre gorilla har. Du kommer til at blive fysisk udfordret på den 24 (!) elementer lange bane, hvor du først og fremmest skal overvinde klatretræet. Når du står på toppen i 18 meters højde føler du dig som på toppen af verden. Og med et ægte silverback-kald kommer du til at være parkens overgorilla for en stund. Men du er slet ikke færdig endnu. Rundt på banen kommer du til at skulle udfordre de svære gigantgynger, stigbøjlerne og ikke mindst det store Tarzan sving, hvor du kun har én chance. Spild den ikke for ellers må du føle dig slået som gorilla og starte forfra! Man må først udfordre sig selv på Alpha, når man har gennemført enten Gorilla (4) eller Silverback (5).

For alle fra 12 år/150 cm. Svær. 21 metes højde. Banen gennemføres på ca. 1 time. 

 

Gorilla Big Swing

Som om du ikke har fået nok...!?

Gorilla Big Swing er vores "manddomsprøve" som også kvinder er vilde med at kaste sig ud. Langsomt bliver du trukket 15 meter op i en selegynge og så hænger du oppe under trækronerne. Det er dig selv, der skal trække splitten. Føl hvordan alting forsvinder under dig - først i frit fald og derefter sving, der slynger dig op trækronehøjde på den anden side. Tro os, her brøler du - man kan simpelthen ikke lade være!

Fra 10 år/150 cm. Vild! Ca. 5 min.

Priser 2019

Voksen(12år+)   Kr. 320

Junior(8-11år)    Kr. 270

Barn(4-7år)        Kr. 95

 

Rabat: online 30 kr. og lavsæson 50 kr.

(kun voksen/junior)

 

Se mere her   


 

Åbningstider

Vi sondrer imellem "almindelig åbningstid" og "åbent efter aftale".

 

Læs mere om vores åbningstider her

Online Bordbestilling