Efterårsferie – Fyn

Skal du holde efterårsferie på Fyn, så kan du med fordel bruge en dag i Gorilla Park Svendborg, som ligger kun 30 min. fra Odense Centrum. Her kan du få en uforglemmelig oplevelse i højderne. Efterårets lidt køligere vejr er ingen hindring for gorillabrøl og sus i maven. Vi lover, at du nok skal få varmen. Find overtøjet frem og inviter dine kære på en unik udflugt, når I nyder jeres efterårsferie i Svendborg. Parken byder på grænseoverskridende oplevelser på forskellige niveauer, så I alle kan få sus i maven og sved på panden.
 
Hvis pelsen bliver for kold eller armene har brug for en pause, tilbyder vi varme drikke og sprøde hjemmelavede burgere i Café GO!rillax, hvor du kan nyde din mad med den smukkeste udsigt. Ligesom vi også fyrer op i brændeovnen i vores store Laavo. Dagen vil bestå af 4 timers sjov og spænding i trætoppene begyndende med en grundig instruktion af vores dygtige instruktører. Der er altid guider og instruktører til rådighed for dig, hvis du har brug for gode råd og fif. Bare giv et brøl så kommer en af vores rutinerede gorillaer springende. Husk at booke forud, så er du sikret den sjoveste efterårsferie i Svendborg nogensinde.

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Bliv klogere på vores priser ved at klikke her. 

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer i mellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage og instruktionstider

Læs mere om vores åbningstider her.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk

Kalder alle klatreglade gorillaer!

Vi gennemfører i øjeblikket en række inspektioner af hjemmesiden og smører sikringssystemerne godt!

Du kan derfor opleve nogle elementer, der har et skævt udseende og kan drille mht. funktioner. Hvis du oplever problemer og ikke kan komme videre er du velkommen til at kontakte os på info@gorillapark.dk

Online Bordbestilling