Efterårsferie

Skal du holde efterårsferie på Fyn, så kan du med fordel bruge en dag i Gorilla Park Svendborg, som ligger kun 30 min. fra Odense Centrum. Og ellers kan du besøge Gorilla Park Vejle, som ligger centralt placeret i Nørreskovens smukke omgivelser kun få minutters kørsel fra Vejle Nord motorvejsafkørslen og Vejle centrum, der er brølende god idé til en aktiv efterårsferie i Vejle.

Her kan du få en uforglemmelig oplevelse i højderne. Efterårets lidt køligere vejr er ingen hindring for gorillabrøl og sus i maven. Vi lover, at du nok skal få varmen. Find overtøjet frem og inviter dine kære på en unik udflugt, når I nyder jeres efterårsferie i Svendborg eller Vejle. Parken byder på grænseoverskridende oplevelser på forskellige niveauer, så I alle kan få sus i maven og sved på panden.

Masser af smil i klatreparken

Hvis pelsen bliver for kold eller armene har brug for en pause, tilbyder vi varme drikke og sprøde hjemmelavede burgere i Café GO!rillax, hvor du kan nyde din mad med den smukkeste udsigt. Dagen vil bestå af 4 timers sjov og spænding i trætoppene begyndende med en grundig instruktion af vores dygtige instruktører. Der er altid guider og instruktører til rådighed for dig, hvis du har brug for gode råd og fif. Bare giv et brøl så kommer en af vores rutinerede gorillaer springende.


Husk at booke forud, så er du sikret den sjoveste efterårsferie i på Fyn eller i Østjylland!

Online Bordbestilling