Firmaevent – Vejle

Skal du planlægge teambuilding eller firmaevent i Vejle og omegn, men ikke ønsker at sprænge budgettet, så er Gorilla Park den helt rigtige løsning, der med garanti er alle pengene værd. Vores klatrepark giver dig nogle helt unikke oplevelser – et sjovt input til det bedste firmaevent i Vejle.

En garanteret god investering!

En teamdag i Gorilla Park Vejle er en rigtig god investering i medarbejderne. Du og dine kollegaer vil helt sikkert opleve, et firmaevent i Gorilla Park sent vil gå i glemmebogen. Med en dag svingende gennem trætoppene i naturskønne omgivelser ned til Vejle Fjord, kommer du nogenlunde lige så langt væk fra kontoret, som muligt. Vi giver dig muligheden for at tilbyde medarbejdere en sjov og uformel oplevelse, der både styrker sammenhold og sociale relationer i virksomheden.

Vores klatrepark i Vejle har en fantastisk beliggenhed i det naturskønne område. Vi har de optimale faciliteter til at danne rammerne om et firmaevent i højeste klasse med en masse sjove udfordringer. Hvis du søger efter firmaevent i Vejle og omegn, så er du kommet til det helt rette sted.

Se mere om vores tilbud og priser her. 

Hærens Trænregiment i Gorilla Park 

Se her hvordan Hærens Trænregiment benyttede sig af en tur i Gorilla Park, til at styrke sammenholdet imellem soldaterne.

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Se aktuelle priser indenfor almindelig åbningstid her.

For priser uden for alm. åbningstid, se mere her

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer imellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage, -se aktuelle åbningstider i online-bookingen.

Læs mere om vores åbningstider her.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk
Online Bordbestilling