Firmaarrangement – Vejle

Teambuilding og firmaarrangement Vejle

Leder du efter et sted i Vejle til det næste firmaarrangement? Så kan du med fordel vælge Gorilla Park i Vejle. Her kommer du og dine kollegaer til at styrke fællesskabet gennem både fysiske og mentale udfordringer, samtidig med at I har det sjovt. Og ønsker du samtidig ikke at sprænge budgettet til det næste firmaarrangement, er Gorilla Park den helt rette løsning, der er alle pengene værd.

Lader du Gorilla Park danne rammerne om dit næste firmaarrangement i Vejle, er du garanteret en helt unik oplevelse for dig og dine kollegaer. I får mulighed for at boltre jer i dejlige naturomgivelser, mens I giver jer i kast med vilde klatrebaner i 1-26 meter over jorden. Vælger du Gorilla Park som stedet til dit firmaarrangement i Vejle, kommer I til at prøve kræfter med blandt andet svævebaner, tarzansving og base jumps. Vores forhindringer findes i flere forskellige sværhedsgrader, så der er noget for alle. Du kan trygt lade dit firmaarrangement i Vejle være i Gorilla Parks skønne omgivelser.

Se mere om vores tilbud og priser her. 

Hærens Trænregiment i Gorilla Park 

Se her hvordan Hærens Trænregiment benyttede sig af en tur i Gorilla Park, til at styrke sammenholdet imellem soldaterne.

 

En god investering med firmaarrangement i Vejle

Et firmaarrangement i Gorilla Park tæt ved Vejle Fjord er en garanteret god investering i medarbejderne. I kommer til at svinge rundt i trætoppene og klatre rundt, samtidig med at I styrker sammenholdet og de sociale relationer på kryds og tværs af virksomheden. Leder du efter et sted at afholde dit næste firmaarrangement i Vejle, er Gorilla Park derfor et oplagt valg.

Gorilla Park tilbyder dig og dine kollegaer en sjov og uformel oplevelse, hvor I kommer så langt væk fra kontorets fire vægge som muligt, når I i stedet bevæger jer rundt i vores naturskønne omgivelser. Ved at lade dit firmaarrangement i Vejle være i Gorilla Park er du garanteret et arrangement, der sent vil gå i glemmebogen. I får mulighed for at slå jer løs med vilde forhindringer og sjove oplevelser, I kan mindes mange år ud i fremtiden, hvis du afholder dit firmaarrangement i Vejle hos os.

 

Skal der være fuld fart over næste firmaarrangement i Vejle?

Så er Gorilla Park et oplagt valg til dit næste firmaarrangement. Vores klatrepark ligger i et naturskønt område tæt på Vejle Fjord. Vi har de helt rette faciliteter til at danne rammerne omkring dit firmaarrangement i Vejle, hvor der er fart over feltet med sjove og uformelle aktiviteter, som du og dine kollegaer kan give jer i kast med.

Ved at lade dit firmaarrangement i Vejle foregå i Gorilla Park er du sikker på et arrangement i særklasse, hvor sikkerheden er i top. Vores instruktører er eksperter i vores klatrebaner og sørger for, at sikkerheden er på plads, før I begiver jer ud i de sjove oplevelser. Så leder du efter et sted til det næste firmaarrangement? Gorilla Park garanterer en fed oplevelse for dig og dine kollegaer.

Skriv til os på info@gorillapark.dk – og sammen kan vi skabe en unik oplevelse til matcher jeres ønsker. Eller ring på tlf. 29 16 74 75 – og hør nærmere.

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Bliv klogere på vores priser ved at klikke her. 

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer i mellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage og instruktionstider

Læs mere om vores åbningstider her.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk
Online Bordbestilling