Gruppecoaching som supplement

“2 + 2 = 5” – fællesskabet styrker modet!

Et klatreevent kan kombineres med gruppecoahcing. Gruppecoaching er et “ekstra lag” til klatringen. Grundelementerne i gruppecoaching, handler om at “kende sig selv”, håndtere hinandens følelser og bruge gruppedynamikken til at tackle udfordringerne. Vi inddeler jer typisk i grupper med 4-5 personer.

Efter en kort indledning om, hvorfor klatring i Gorilla Park er både skræmmende og dragende, bliver grupperne bedt om internt at diskutere tilgang og roller samt hvilke mål man ønsker at sætte i gruppen. Efter en “fist of five” begynder selve klatringen gruppevis, med det fælles mål for øje. Dette foregår under supervision fra en af Gorilla Parks instruktører. Efter hvert gennemført delmål er der en kort evaluering og måske en regruppering og endnu en “fist of five”.

Afhængig af mod og hurtighed, vil der være tid til “fri klatring” bagefter. For at skabe de bedste grupper, er det at fortrække at der er lavet grupper før ankomst til Gorilla Park. Grupperne skal helst være bredt sammensatte af forskellige persontyper.

Se hvad gruppecoaching koster her.

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Se aktuelle priser indenfor almindelig åbningstid her.

For priser uden for alm. åbningstid, se mere her

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer imellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage, -se aktuelle åbningstider i online-bookingen.

Læs mere om vores åbningstider her.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk
Online Bordbestilling