Skoleudflugt – Fyn

Skoleudflugt på Fyn

Styrk dine elevers selvværd med en tur til Gorilla Park. Klatreparken er super velegnet, når det drejer sig om en klassetur eller skoleudflugt på Fyn ved Svendborg, der ligger i nærheden af Odense. Her kan hver enkel person arbejde med sig selv. Gorilla Park lægger nemlig op til, at pigerne og drengene fra din klasse udfordrer sin fysik på en måde, så de udvikler sig på det mentale plan. 

Faktisk er der garanti for en sund, sjov, udfordrende og anderledes oplevelse i naturen, som sammenlagt styrker fysik, kondition, balance, koordination, mod og selvværd med disse aktiviteter. Der er derfor utrolig gode grunde til, at næste tur er en skoleudflugt på Fyn i Gorilla Park i Svendborg, tæt på Odense. 

Selve klatreaktiviteterne består af forskellige forhindringer, der er placeret i 1-26 meters højde over jorden. Disse er fastgjorte imellem træer, og består for eksempel af tarzansving, base jumps, snowboards og svævebaner. Med forskellige sværhedsgrader er der noget for enhver person i din klasse.

Gorilla Park ligger placeret mellem Odense og Svendborg – kun 10 minutter fra motorvejen. Så I kan hurtigt komme derhen, hvis du og dine elever holder til i nærheden. Det er absolut en fordel, når I skal på næste skoleudflugt på Fyn. I får derved mere ud af dagen, fremfor hvis I skulle sidde i en bus i flere timer for at komme frem til destinationen og tilbage igen. Du og din klasse vil elske denne skoleudflugt på Fyn.

 

Lad dig inspirere af Sdr. Nærø Friskole

Er du nysgerrig efter, hvad andre elever har fået ud af at være på skoleudflugt på Fyn i Gorilla Park? Så kan du med fordel se nedenstående korte film. Her fortæller eleverne fra Sdr. Nærø Friskole, hvad de fik ud af at besøge stedet i Svendborg, tæt på Odense.

Du bliver vild med den glæde og entusiasme, som stråler ud af eleverne, efter de har klaret en masse udfordringer. Og du kan helt sikkert opnå samme resultater blandt dine elever med en skoleudflugt på Fyn i Gorilla Park. 

Skal i på skoleudflugt på Fyn? Gorilla Park i Svendborg, tæt på Odense, giver dig rammen til at skabe en god oplevelse for din klasse.

Skoleudflugt på Fyn ved Svendborg

– Tæt på Odense med sikkerhed i top

Som initiativtager til en skoleudflugt på Fyn er du ansvarlig for dine elevers sikkerhed. Hos Gorilla Park kan du heldigvis være helt tryg. Her er sikkerheden fuldstændig i højsædet.

Når din klasse skal slå sig løs på vores baner, sørger vi først for, at de får noget helt særligt sikkerheds- og klatreudstyr på. Vores instruktører er alle veluddannet. Det betyder, at intet er overladt til tilfældighederne, når dine elever skal klargøres til udfordringerne, mens I er på skoleudflugt på Fyn.

Derudover bliver alle også klædt godt på til, hvordan de skal begå sig på banerne. Derfor giver vores instruktører dig og dine elever en grundig vejledning herom. Alle elever bliver først sendt afsted på eventyr, når instruktørerne vurderer, at alle er klar. 

Leder du efter jeres næste skoleudflugt på Fyn? Så prøv Gorilla Park i Svendborg, der ligger i nærheden af Odense – du kan trygt overlade din klasse til os.

 

Skoleudflugt Fyn – vi udfordrer hele klassen

Vores klatrepark henvender sig til alle aldersgrupper og er et samlingspunkt for en sjov oplevelse i skoven, hvor der er fokus på fysisk udfoldelse og udvikling af sociale kompetencer. Af den årsag kan du og din klasse komme på skoleudflugt på Fyn i Svendborg ved Odense, hvor alle elever kan få noget ud af det – uanset om det drejer sig om 0. – eller 10. Klasse. 

De naturskønne rammer åbner op for mere end fysisk og mental udfoldelse. Omgivelserne er nemlig også helt oplagte til undervisning i de naturfaglige fag. Dine elever vil elske at få et nyt perspektiv på fagområdet og læring, mens I er på skoleudflugt på Fyn.

Skal klassen på klassetur/skoleudflugt på Fyn, og passer parkens beliggenhed mellem Svendborg og Odense jer, er du velkommen til at kontakte os og aftale nærmere eller ring direkte til os på 29 16 74 75.

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Bliv klogere på vores priser ved at klikke her. 

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer i mellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage og instruktionstider

Læs mere om vores åbningstider her.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk
Online Bordbestilling