Nyhed i webshoppen!

Nu kan du købe oplevelsesgavekort til 4. personer inkl. handsker til 1.200 kr.!

Lejrskole

Lejrskole i det Østjyske eller på Fyn

Skal du afholde en lejrskole på Fyn eller nær Vejle, så er en klatretur i Gorilla Park Svendborg eller Vejle et fantastisk indslag på turen. Vi står klar med et team af fantastiske instruktører, et meget sikkert klatresystem og nogle helt unikke rammer. Samtidig er klatreparken placeret i et område, hvor der der er masser af andre aktiviteter og udflugtsmål. En tur i klatreparken er en sund og udfordrende aktivitet som giver masser af grin, sjove oplevelser og sammenhold. Eleverne modtager en grundlæggende instruktion i klatring på banerne og lærer om klatreudstyr, sikring og adfærd i højderne. 

Klatringen er en aktivitet, der er socialt opbyggende, idet eleverne hurtigt indgår i nye rollesammensætninger og coacher hinanden i teams, fordi aktiviteten er uvant for de fleste. Klatreparken er opbygget således, at alle kan få en fantastisk oplevelse og selvom man ikke er den modigste. Bane 1 er nemlig ikke højere end 1½ meter over jorden. 

Andre aktiviteter og overnatning?

På jorden tilbyder vi orienteringsløb, som virkelig kan udfordre fysikken i det kuperede terræn eller hvad med at supplere klasseudflugten med Segway Safari? En lejrskoledag i Gorilla Park er en enestående mulighed for, at styrke elevernes sammenhold og sociale relationer gennem uvante rammer.

I Gorilla Park Svendborg kan vi tilbyde overnatning i eget telt, kæmpe-bivuak eller i vores hængekøjehotel, så eleverne rigtig kan komme i pagt med naturen med en overnatning i det fri.
Gorilla Park Vejle ligger i cykelafstand fra både Vork Bakker, Vingsted Centret, Vejle City Camping og flere af Vejles øvrige attraktive lejrskole muligheder. Vi kan desværre ikke tilbyde overnatning i parken.

Booking af fede oplevelser i Gorilla Park

GORILLA PARK SVENDBORG

Vores klatrepark i Svendborg har en fantastisk beliggenhed i det naturskønne Sydfynske område (lige uden for Svendborg).
Kun 30 minutters kørsel fra Odense og under 15 minutter fra Svendborg må parken siges at have en yderst central placering.

Vores klatrepark er populær og ofte besøgt af skoleklasser, foreninger m.fl. fra Odense, Svendborg og resten af Fyn, som ønsker at afholde en unik dag på Fyn.

Læs mere om baner, faciliteter mv. i vores Svendborg klatrepark.

GORILLA PARK VEJLE

Vores klatrepark i Vejle ligger i et naturskønt område på nordsiden af Vejle Fjord i Nørreskoven. 
Med kun 5 minutters kørsel fra Vejles centrum eller E45 er det en oplagt mulighed for lejrskole i hele Trekantsområdet og Østjylland.

Læs mere om baner, faciliteter mv. i vores Vejle klatrepark.

Lad os ringe dig op til en snak om Jeres næste event!

Online Bordbestilling