Polterabend – Vejle

Sådan foregår en polterabend i Gorilla Park Vejle

Holder du din polterabend i Vejle hos Gorilla Park, er du garanteret nogle sjove og fysisk udfordrende aktiviteter, hvor du selv sætter tempoet. I booker en 4 timers klatreseance, hvor vi guider jer i vores klatrebaner, hvordan klatringen foregår, og hvordan vores klatre- og sikkerhedsudstyr fungerer. Når sikkerheden er på plads, er der fri leg på alle vores klatrebaner.

Du har også mulighed for at kombinere din polterabend i Vejle med nogle af vores andre udendørsaktiviteter. Er du ikke den helt store adrenalin-junkie, kan du med fordel prøve vores orienteringsløb, små konkurrencer eller Segway-safari. Se priser og mere information for andre aktiviteter her.

Der er således noget for alle til din polterabend i Vejle, uanset om du er vild med adrenalin eller ej.

BOOK Polterabend her!

 

Polterabend Vejle

Leder du efter et sted at holde en lidt anderledes polterabend i Vejle? Så kan du med fordel prøve Gorilla Park tæt på Vejle Fjord. Her får I nogle sjove og hyggelige timer, hvor der er fuld smæk på udfordringer og spænding, når I giver jer i kast med vores klatrebaner i naturskønne omgivelser. Du er garanteret en dejlig og uforglemmelig oplevelse, hvis du lader Gorilla Park danne rammerne om din polterabend i Vejle.

I Gorilla Park kan I boltre jer i naturen, mens I klatrer og svinger jer rundt i trætoppene og på vores baner. Tag udfordringen op og prøv kræfter med en af vores klatrebaner. Du bestemmer selv, om det skal være i 1 eller 26 meters højde, alt efter hvor stor en adrenalin-junkie du er. Ved at holde polterabend i Vejle hos os kan du således finde din indre adrenalin-junkie frem og give dig i kast med tarzansving eller base jumps. Og er du ikke så vild med de voldsomme adrenalin-kick, er der også noget for dig. Lad Gorilla Park sætte rammen for din polterabend i Vejle og få en skøn dag med ømme lattermuskler.

 

Afslut din polterabend i Vejle med manér

Ved at lade Gorilla Park være stedet til din polterabend i Vejle er du garanteret en uforglemmelig dag, du sent vil glemme. Du får en polterabend, der både udfordrer fysikken og sætter gang i lattermusklerne. Der er også plads til, at bruden eller brudgommen kan klæde sig ud. I skal bare huske på at være klædt i noget passende tøj, der hverken er løsthængende eller flagrende. I er således garanteret en sjov og herlig polterabend i Vejle, hvis I lader Gorilla Park danne rammerne om den.

Vil du gerne afslutte din polterabend i Vejle med manér? Så kan vi anbefale at lade brudgommen eller bruden prøve kræfter med vores ultimative adrenalin-kick – GORILLA BOG SWING, en gigant gynge der med garanti vil være den helt perfekte afslutning på din polterabend i Vejle.

 

Polterabend aktiviteter

En tur i Gorilla Park er den perfekte aktivitet, når der skal holdes polterabend i Vejle. I Gorilla Park får du både spænding, hygge, udfordringer og sjov for alle pengene – og dermed en dag, der sent vil blive glemt!

Om I skal fortsætte brudens/brudgommens polterabend i Vejle, så er det en god ide med skiftetøj. Da man kan godt blive en smule svedig af at klatre rundt i klatreparken.

Der er mulighed for at kombinere en tur i vores klatrepark med andre udendørs aktiviteter såsom, orienteringsløb, små konkurrencer, mountainbikekørsel el. Segway-safari. Se priser og mere information her – Priser for andre aktiviteter

Hvis I leder efter den lette løsning kan vi være behjælpelige med et lækkert måltid mad fra vores Café GO!rillax. Du kan se vores udvalg lige her – Cafe GO!rillax

 

Book Jeres polterabend i god tid

Book jeres polterabend i god tid – ikke mindst hvis I er et større selskab. Vores polterabend kan bookes direkte ved at benytte vores online booking – klik her. Du kan også booke på mail eller over telefon. Har I spørgsmål til planlægningen af jeres polterabend, så kontakt os endelig!

Nyttige informationer:

Information om Gorilla Park

Åbningstider

Udstyr og sikkerhed

Hyppigt stillede spørgsmål

Vi glæder os til at høre fra jer og håber, at I må få en fantastisk polterabend – og at en tur i Gorilla Park bliver en af aktiviteterne

Online Bordbestilling