Skoleudflugt

Skoleudflugt til Gorilla Park

Gorilla Park er et anderledes og udfordrende udflugtsmål for skoleklasser i Vejle og omegn og på Fyn ved Svendborg. Med vores klatrebaner byder vi op til, at du tager dine elever med på skoleudflugt hos os – det er sundt, sjovt og udfordrende. 


Kontakt os

På vores baner finder I forskellige klatreforhindringer i 1-26 meter over jorden. Disse er spændt fast til træer og består eksempelvis af base jumps, tarzansving, svævebaner og snowboards. Der er noget for enhver elev, når I er på skoleudflugt hos os, da sværhedsgraderne varierer.  

I Gorilla Park får børnene en unik oplevelse, som vil styrke deres fysik, kondition, balance, koordination, mod og selvværd. Skal du arrangere klasseudflugt eller skoleudflugt i Vejle eller på Fyn, kan du derfor med fordel overveje Gorilla Park. Stedet danner nemlig rammen om de bedste og sjoveste oplevelser for børnene i byen og omegn.

Kom med eleverne i Gorilla Park

– derfor skal dine elever på skoleudflugt i Gorilla Park. 
Herunder ses en kort film om, hvad eleverne fra Sdr. Nærø Friskole fik ud af at besøge Gorilla Park på deres skoleudflugt. Samme entusiasme og glæde kan du også skabe i din skoleklasse, når I er på skoleudflugt hos Gorilla Park – her lægger vi op til godt humør og gode minder.

Skoleudflugt, hvor der er styr på sikkerheden 

Når aktiviteterne foregår så højt over jorden, skal der være styr på sikkerheden (som du kan læse mere om ved at klikke her). Hos Gorilla Park sørger vi for, at dine elever kommer godt igennem alle forhindringer. Vores instruktører er nemlig veluddannede og sender først dine piger og drenge afsted, når de er helt klar. Det betyder også, at hver især får specialudstyr på. Du kan altså trygt overlade denne sikkerhedspost til os med din næste skoleudflugt i Vejle eller i køreafstand fra Odense. 

Du kan trygt vælge Gorilla Park til den næste skoleudflugt – her er sikkerheden i top!

En udfordring for hele klassen med en skoleudflugt i træerne

I Gorilla Park er der lagt op til mange timers sjov på jeres næste skoleudflugt. Vi tilbyder dig og dine elever forskellige baner på forskellige niveauer, der sammenlagt er over 2 km. lang. Sammen kan I nemt få dagen til at gå på vores store areal. 

Vores klatrepark egner sig til alle aldersgrupper og vil være samlingspunktet for en sjov klassetur eller skoleudflugt i med fokus på fysisk udfoldelse og udvikling af sociale kompetencer. Uanset om dine piger og drenge er 6 eller 16 år, så kan de altså alle udfolde sig blandt forhindringerne, mens de lærer noget nyt om sig selv og andre, når I er på skoleudflugt.  

En dag i Gorilla Park kan desuden kombineres med undervisning i de naturfaglige fag. Det lægger op til, at eleverne ser faget fra en helt anden vinkel, end den de oplever i klasselokalet. Af den grund kan de opnå en dybere forståelse heraf, når I sammen er på skoleudflugt. 

Ønsker du at høre nærmere om mulighederne for at arrangere en klassetur eller skoleudflugt?


Kontakt os


Se priser

GORILLA PARK SVENDBORG

Klik for at læse mere om parken

Vores klatrepark i Svendborg har en fantastisk beliggenhed i det naturskønne Sydfynske område (lige uden for Svendborg).
Kun 30 minutters kørsel fra Odense og under 15 minutter fra Svendborg.

Vores klatrepark er populær og ofte besøgt af skoler fra Odense, Svendborg og resten af Fyn, som ønsker at afholde et unikt klassearrangement på Fyn.

Du kan læse mere om baner, faciliteter mv. ved at klikke her.

GORILLA PARK VEJLE

Klik for at læse mere om parken

Vores klatrepark i Vejle ligger i et naturskønt område på nordsiden af Vejle Fjord i Nørreskoven. 
Med kun 5 minutters kørsel fra Vejles centrum eller E45 er det en oplagt mulighed for skoleudflugter i hele Trekantsområdet og Østjylland.

Du kan læse mere om baner, faciliteter mv. ved at klikke her.

Online Bordbestilling