Sommerferie – Fyn

Tag på sommerferie på Fyn og nyd en smuk dag i Skjoldemoses grønne skove. Midt i den grønne idyl ligger Gorilla Park Svendborg, som er en enestående mulighed for en sjov dag med fede oplevelser på Fyn. Parken består af otte forskellige baner med forskellige sværhedsniveauer. På Baboon, som er parkens letteste og laveste bane, bevæger du dig ikke højere end 1,5 meters højde, så her kan selv de mindste (helt ned til fire år) være med. Der er også rigeligt med udfordringer for de vilde gorillaer, og hvis de tør, kan de give sig i kast med King Kong-banen, hvor de kommer helt op i 18 meters højde og får lov til at opleve et tarzansving, som selv Tarzan ville tøve med at prøve.

Gorilla Park Svendborg er det ideelle sted, hvis man ønsker en aktiv sommerferie på Fyn fuld af sjove udfordringer for hele familien. Foruden en sjov og spændende feriedag i trætoppene, er der i Gorilla Park Svendborg mulighed for overnatning i vores hængekøjehotel. Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe en uforglemmelig sommerferie på Fyn med et besøg i Gorilla Park Svendborg, så kan du gå direkte til vores bookingside.

 

Oplevelser på Fyn 

Gorilla Park Svendborg ligger tæt på Danmarks længste trampesti, Øhavsstien, som bl.a. er vært for Fjällrævens årlige vandre-event. Øhavsstien rummer nogle meget spektakulære passager, og det er muligt at booke en naturvejleder. For lidt kultur i din sommerferie på Fyn, kan du i Svendborg bl.a. finde Forsorgsmuseet (Den gamle fattiggaard), hvor du kan få et gribende indblik i fortidens “velfærdssystem”. Desuden kan du besøge det fantastiske Naturama, hvor naturhistorie bliver formidlet på en moderne og indlevende måde.
 
Tager man turen mod vest fra Gorilla Park Svendborg, er der ikke langt til en eventyrlig oplevelse på Egeskov Slot, som blev opført helt tilbage i 1554. Endelig er der det fantastiske sydfynske øhav, som kan opleves på et utal af måder: kajak, UV-jagt, smakke-jolle, træskib oma. Overnatningsmuligheder er der også masser af muligheder for. Kun 20 minutters gang fra Gorilla Park findes den dejlige skovhytte Egebjerg Hytten, som i sig selv er en oplevelse og en meget populær lejrskolefacilitet. Derudover har vi bl.a. Danhostel i Svendborg samt Stenstrup Lund, som ligger blot 10 minutters kørsel fra parken, og som kan danne god ramme om din sommerferie på Fyn.

Så kom en tur til Svendborg og nyd en aktiv sommerferie på Fyn med masser af gode oplevelser.

Online Bordbestilling