Sommerferie – Vejle

Tilbring en aktiv, sund og smuk sommerferie dag i Vejle i Gorilla Park. Her er udfordringer for hele familien – uanset alder –  og samtidig kan du nyde naturen i fulde drag. Vores unikke klatrepark byder på udfordringer for alle, helt ned til 4-års alderen. Der er noget for alle, så hvorfor ikke komme forbi!  

Vær sikker på at få den bedste sommerferie i Vejle med en dag i Gorilla Park, som vil indeholde 4 timers morsomme og grænseoverskridende udfordringer i trætoppene. Vores kompetente gorillaer står klar hele sommerferien til at give jer krampegrin, sved på panden og sus maven. Hvis du allerede nu har besluttet dig for et brøl af en sommerferie Vejle, så er det en god idé at booke en dag i Gorilla Park på forhånd.

Bliver du bidt af en gal klatregorilla og har lyst til at komme igen og igen, kan du nu også købe et sæsonkort. På den måde kan du komme utallige gange i hele sæsonen uden at betale ekstra. Så kan du have det sjovt helt indtil november og ikke kun i sommerferien. Allerede 3. gang du klatrer, er sæsonkortet tjent hjem. Hvis du er rigtig modig, har vi højder helt op til 18 meter i Vejle.

Gorilla Park Vejle ligger i smukke skovarealer, hvor naturen tager sig ud fra sin bedste side. Dagen kan kombineres med en hyggelig gåtur i Dyrehaven eller en picnic i Nørreskovens smukke omgivelser. Har du glemt picnickurven, servicerer vi jer gerne med lækre hjemmelavede sandwich eller burgere og kolde sodavand i Café Go!rillax. Desuden ligger klatreparken i gå afstand til Vejlefjord, så I kan køle ned på den tætvedliggende strand “Albuen” efter en hård og udfordrende dag.

Hvis din indre gorilla vil slippes løs, så gå direkte til vores bookingside og book en uforglemmelig oplevelse for dig og dem du holder af.

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Se aktuelle priser indenfor almindelig åbningstid her.

For priser uden for alm. åbningstid, se mere her

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer imellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage, -se aktuelle åbningstider i online-bookingen.

Læs mere om vores åbningstider her.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk
Online Bordbestilling