Sommerferie

En god aktivitet til sommerferie

Tilbring en aktiv, sund og smuk sommerferie dag i Vejle (Østjylland) eller Svendborg (Fyn) i Gorilla Park. Her er udfordringer for hele familien – uanset alder ned til 4 år –  og samtidig kan du nyde naturen i fulde drag. Der er noget for alle, så hvorfor ikke komme forbi og aktivere hele familien?

Vær sikker på at få den bedste sommerferie i Vejle og Svendborg med en dag i Gorilla Park, som vil indeholde 4 timers morsomme og grænseoverskridende udfordringer i trætoppene. Vores kompetente personale står klar hele sommerferien til at give jer krampegrin, sved på panden og sus maven. Hvis du allerede nu har besluttet dig for et brøl af en sommerferie Vejle, så er det en god idé at booke en dag i Gorilla Park på forhånd.
Foruden en sjov og spændende feriedag i trætoppene, er der i Gorilla Park Svendborg mulighed for overnatning i vores hængekøjehotel, eget telt eller i luksus, opslået telt med feltsenge . Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe en uforglemmelig sommerferie på Fyn eller i Østjylland med et besøg i Gorilla Park Svendborg eller Vejle, så kan du gå direkte til vores bookingside.

Bring familien sammen med en tur i Gorilla Park

Timevis af sjov hele sommerferien

Bliver du bidt af klatringen og har lyst til at komme igen og igen, kan du nu også købe et årskort. På den måde kan du komme utallige gange i hele det næste år uden at betale ekstra. Så kan du have det ekstra sjovt hele sommerferien!
Allerede 3. gang du klatrer, er årskortet tjent hjem. Hvis du er rigtig modig, har vi højder helt op til 18 meter i Vejle og op til 26 meter i Svendborg!

Smukke omgivelser i Vejle

Gorilla Park Vejle ligger i smukke skovarealer, hvor naturen tager sig ud fra sin bedste side. Dagen kan kombineres med en hyggelig gåtur i Dyrehaven eller en picnic i Nørreskovens smukke omgivelser. Har du glemt picnickurven, servicerer vi jer gerne med lækre hjemmelavede sandwich eller burgere og kolde sodavand i Café Go!rillax. Desuden ligger klatreparken i gå afstand til Vejlefjord, så I kan køle ned på den tætvedliggende strand “Albuen” efter en hård og udfordrende dag.

Baner til alle niveauer og aldersgrupper i Gorilla Park

Utallige muligheder på Fyn

Gorilla Park Svendborg ligger tæt på Danmarks længste trampesti, Øhavsstien, som bl.a. er vært for Fjällrævens årlige vandre-event. Øhavsstien rummer nogle meget spektakulære passager, og det er muligt at booke en naturvejleder. For lidt kultur i din sommerferie på Fyn, kan du i Svendborg bl.a. finde Forsorgsmuseet (Den gamle fattiggaard), hvor du kan få et gribende indblik i fortidens “velfærdssystem”. Desuden kan du besøge det fantastiske Naturama, hvor naturhistorie bliver formidlet på en moderne og indlevende måde.
 
Tager man turen mod vest fra Gorilla Park Svendborg, er der ikke langt til en eventyrlig oplevelse på Egeskov Slot, som blev opført helt tilbage i 1554. Endelig er der det fantastiske sydfynske øhav, som kan opleves på et utal af måder: kajak, UV-jagt, smakke-jolle, træskib oma. Overnatningsmuligheder er der også masser af muligheder for. Kun 20 minutters gang fra Gorilla Park findes den dejlige skovhytte Egebjerg Hytten, som i sig selv er en oplevelse og en meget populær lejrskolefacilitet. Derudover har vi bl.a. Danhostel i Svendborg samt Stenstrup Lund, som ligger blot 10 minutters kørsel fra parken, og som kan danne god ramme om din sommerferie på Fyn.

Online Bordbestilling