Teambuilding – Fyn

Leder du efter nogle helt specielle rammer for teambuilding på Fyn, så er Gorilla Park Svendborg et rigtig godt bud. Gorilla Park Svendborg er med sine mange klatrebaner fra meget nem til ekstrem svær et rigtig godt sted arbejde med de social relationer. Klatring kan nemlig noget helt specielt, når det handler om at facilitere kommunikation, beslutningskraft og gruppedynamikker.  Klatreelementet er rigtig god til at facilitere den direkte dialog, rolleskift og beslutninger.

Teambuilding uden filter

Vi kan samtidig tilbyde en lang række andre aktiviteter bl.a. i samarbejde med vore lokale samarbejdspartnere. Segway Safari, præcisionsøvelser i form af lerdueskydning eller jagtbueskydning, opgaveløb og mountainbike er blot nogle af de aktiviteter, som man kan kombinere klatringen med. Vi står også gerne for forplejningen ligesom vi tilbyder madlavnings teambuilding på bål og overnatning i hængekøjehotel. Derudover man opholdet eksempelvis kombineres med træskibssejllads i det sydfynske ø-hav eller et besøg på Egeskov. Giv os gerne et ring på 2916 7475, så sender vi efterflg. et oplæg og tilbud på dagen.

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Bliv klogere på vores priser ved at klikke her. 

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer i mellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage og instruktionstider

Læs mere om vores åbningstider her.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk

Kalder alle klatreglade gorillaer!

Vi gennemfører i øjeblikket en række inspektioner af hjemmesiden og smører sikringssystemerne godt!

Du kan derfor opleve nogle elementer, der har et skævt udseende og kan drille mht. funktioner. Hvis du oplever problemer og ikke kan komme videre er du velkommen til at kontakte os på info@gorillapark.dk

Online Bordbestilling