Teambuilding

En god investering i dine kolleger

Leder du efter nogle helt specielle rammer for teambuilding på Fyn eller i Trekantsområdet? Så er Gorilla Park et rigtig godt bud!

I Gorilla Park er der rig mulighed for at styrke fællesskabet samtidigt med, at I bliver udfordret både fysisk og mentalt. Med vores gode beliggenhed i Vejle eller i Svendborg, nær Odense er vi omgivet at smuk natur, der indbyder til gode stunder med kollegerne.

Med de mange klatrebaner fra meget nem til ekstrem svær er Gorilla Park et rigtig godt sted at arbejde med sociale relationer.
Klatring kan noget helt specielt, når det handler om at facilitere kommunikation, beslutningskraft og gruppedynamikker. Elementet er rigtig god til at facilitere den direkte dialog, rolleskift og beslutninger.

Et firmaevent, der sent vil blive glemt

I Gorilla Park har vi fantastiske rammer for at skabe et firmaevent, som med garanti kommer til at kunne huskes! 
Vi har udfordringer for alle, hvadenten det drejer sig om adrenalin-junkies eller mere højdeforskrækkede og derfor får hele personalegruppen en god oplevelse.

Gruppecoaching, aktiviteter og bespisning

I Gorilla Park tilbyder vi gruppecoaching, som ligeledes finder sted i Gorilla Park’s fantastiske omgivelser. Derudover kan klatringen også kombineres med andre aktiviteter i skoven såsom segway, mountainbike, bueskydning, spisning og meget mere. 

Booking af fede oplevelser i Gorilla Park

GORILLA PARK SVENDBORG

Vores klatrepark i Svendborg har en fantastisk beliggenhed i det naturskønne Sydfynske område (lige uden for Svendborg).
Kun 30 minutters kørsel fra Odense og under 15 minutter fra Svendborg.

Vores klatrepark er populær og ofte besøgt af selskaber og firmaer fra Odense, Svendborg og resten af Fyn, som ønsker at afholde et unikt firmaarrangement på Fyn.

Du kan læse mere om baner, faciliteter mv. i vores klatrepark i Svendborg.

GORILLA PARK VEJLE

Vores klatrepark i Vejle ligger i et naturskønt område på nordsiden af Vejle Fjord i Nørreskoven. 
Med kun 5 minutters kørsel fra Vejles centrum eller E45 er det en oplagt mulighed for firmarrangementer i hele Trekantsområdet og Østjylland.

Du kan læse mere om baner, faciliteter mv. i vores klatrepark i Vejle.

Lad os ringe dig op til en snak om Jeres næste event!

Online Bordbestilling