Om klatring

Klatringen i Gorilla Parks to klatreparker foregår i trætoppene, hvor de forskellige klatrebaner er spændt op imellem træerne i 1-26 meters højde. Klatrebanerne består af en lang række forskellige forhindringselementer såsom svævebaner, tarzansving, base jumps, snowboards og meget, meget mere. Et besøg i vores klatrepark i enten Svendborg eller Vejle er en helstøbt naturoplevelse med udfordringer for alle.

I vores klatrepark i Vejle kan du begive dig ud på mere end 2 km gorillasjov fordelt ud på 7 forskellige klatrebaner, der alle har forskellige sværhedsgrader. Vores klatrepark i Svendborg byder på 8 forskellige klatrebaner, der tilsammen udgør ikke mindre end 2,7 km sjove udfordringer spændt op imellem trætoppene.

I begge klatreparker har vi klatrebaner med forskellige sværhedsgrader, hvilket garanterer alle en udfordrende og sjov oplevelse i trætoppenes højder. Alle over 4 år har mulighed for en herlig dag med garanti for krampegrin og koldsved. Klatreerfaring er ikke nødvendig.

Inden du begiver dig ud at klatre, iføres du det nødvendige sikkerheds- og klatreudstyr, der er specialudviklet til formålet. Herefter får du kyndig vejledning i adfærd på banerne af vores uddannede klatreinstruktører. Når instruktøren mener, at du er klar – ja, så er det bare med at begive sig ud på eventyr mellem trætoppene i den smukke danske natur.

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Bliv klogere på vores priser ved at klikke her. 

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer i mellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage og instruktionstider

Læs mere om vores åbningstider her.

en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)

Kalder alle klatreglade gorillaer!

Vi gennemfører i øjeblikket en række inspektioner af hjemmesiden og smører sikringssystemerne godt!

Du kan derfor opleve nogle elementer, der har et skævt udseende og kan drille mht. funktioner. Hvis du oplever problemer og ikke kan komme videre er du velkommen til at kontakte os på info@gorillapark.dk

Online Bordbestilling