Vi støtter

GORILLA PARK STØTTER

I Gorilla Park vil vi gerne være med til at støtte børn og unge med særlige behov, som af forskellige årsager ikke normalt har mulighed for at komme ud og mærke suset ved en fantastisk klatreoplevelse.

Klatring i Gorilla Park  

Klatring er en fantastik individuel udfordring, som giver den enkelte mulighed for at udfordre sig selv fysisk og mentalt i uvante, men sikre rammer. Oplevelsen er ganske unik, fordi de færreste har erfaringer med at befinde sig oppe i træerne og oven i købet at skulle gennemføre forhindringsbaner imens.

Vi støtter med 2 gratis klatrearangementer  

Vi udbyder hvert år to gratis klatrearrangementer for 20 personer til foreninger eller organisationer fra hele Danmark, som arbejder med socialt arbejde (gerne frivilligt) til gavn for udsatte eller sårbare børn og unge i alderstrinnet 10-18 år.
Vi har allerede haft fornøjelsen af at glæde mange børn og unge med vores arrangementer siden 2015.

2017 var Asperger Langeland på besøg i Gorilla Park Svendborg og Børne og Familiehjemmet Bakkevej på besøg i Gorilla Park Vejle.

2018 gæstede Lungeforeningens Familiecamp Gorilla Park Svendborg og Menighedsplejen – Sønderbro Kirke gav den gas i Gorilla Park Vejle.

Kontakt: Har du spørgsmål må du meget gerne kontakte os på info@gorillapark.dk.

Ansøgningsrunde – 2023

Vi har nu åbnet op for ansøgningsrunden til en oplevelse i trætoppene i 2023. Vi skal have din indstilling senest den 8. marts.
Du indstiller din organisation/forening ved at klikke her.

Betingelser:

  • Gorilla Park opbevarer data indsendt via formularen i en to-årig periode til internt brug samt for at kunne informere om nye ansøgningsrunder. Ønsker du dine data slettet efter endt ansøgningsrunde kontakt os da på info@gorillapark.dk.
  • Arrangementet planlægges i samarbejde mellem Gorilla Park og vinderen, idet der tages forbehold for dage, hvor det ikke er muligt at afvikle arrangementet. 
  • Arrangementet skal afvikles en mandag, tirsdag eller onsdag i perioden 15. april til 1. juni.
  • Der vil under arrangementet kunne blive optaget video og taget billeder til brug i markedsføring både digitalt og i trykte medier. 
Online Bordbestilling