Om klatring

Klatringen i Gorilla Park

Klatringen i Gorilla Parks to klatreparker foregår i trætoppene, hvor de forskellige klatrebaner er spændt op imellem træerne i 1-26 meters højde. Klatrebanerne består af en lang række forskellige forhindringselementer såsom svævebaner, tarzansving, base jumps, snowboards og meget, meget mere. Et besøg i vores klatrepark i enten Svendborg eller Vejle er en helstøbt naturoplevelse med udfordringer for alle.

I vores klatrepark i Vejle kan du begive dig ud på mere end 2 km gorillasjov fordelt ud på 7 forskellige klatrebaner, der alle har forskellige sværhedsgrader. Vores klatrepark i Svendborg byder på 8 forskellige klatrebaner, der tilsammen udgør ikke mindre end 2,7 km sjove udfordringer spændt op imellem trætoppene.

I begge klatreparker har vi klatrebaner med forskellige sværhedsgrader, hvilket garanterer alle en udfordrende og sjov oplevelse i trætoppenes højder. Alle over 4 år har mulighed for en herlig dag med garanti for krampegrin og koldsved. Klatreerfaring er ikke nødvendig.

Inden du begiver dig ud at klatre, iføres du det nødvendige sikkerheds- og klatreudstyr, der er specialudviklet til formålet. Herefter får du kyndig vejledning i adfærd på banerne af vores uddannede klatreinstruktører. Når instruktøren mener, at du er klar – ja, så er det bare med at begive sig ud på eventyr mellem trætoppene i den smukke danske natur.

Online Bordbestilling