Om Gorilla Park

Om os

Gorilla Park blev stiftet i starten af 2010 af fætrene Lars og Anders Ulrich, der deler ejerskabet af landejendommen Skjoldemose på Sydfyn som den 4. generation i familien.

Overtagelsen af ejendommen gav anledning til at gentænke den klassiske land- og skovbrugsvirksomhed og her var det oplagt at tage udgangspunkt i det smukke sydfynske landskab som ejendommen er en del af. Det var fra start et klart ønske at etablere et koncept, hvor den smukke natur, fysisk aktivitet og fællesoplevelsen skulle indgå som de bærende elementer. Efter en del research og mange flere diskussioner og overvejelser, var det et tilfældigt tip, der fik fætrene til at tage en tur til det sydlige Norge, hvor der netop var etableret en klatrepark i en skov. Der skulle blot klatres et par baner igennem før fætrene var sikre i deres sag: Fynboerne skulle op i træerne!

Herefter gik det slag i slag med at finde leverandører, søge dispensationer, designe anlæg og udvikle koncept. Et halvt år efter besøget i Norge åbnede Gorilla Park Svendborg med et brag i sommeren 2010. Efter et par års drift var konceptet modent til at blive udfoldet yderligere og i 2013 åbnede Gorilla Park Vejle i Nørreskoven som ligger ned til den smukke Vejle Fjord blot 5 min. fra byens centrum.

Gorilla Park er i dag meget mere end blot klatring. Mange nye aktiviteter er kommet til såsom segway safari, adventure race og hængekøjehotel.

Der er blevet grinet, gispet og nok også grædt lidt – af både glæde og af skræk!! Vi har fået rigtig mange begejstrede tilbagemeldinger fra vores gæster og det fortæller os allesammen at vi har skabt ET BRØL AF EN OPLEVELSE

Online Bordbestilling