Svendborg

Gorilla Park Svendborg består af mere end 2,7 km forhindringsbaner med over 100 klatreelementer i trætoppenes 1-26 meters højde. Her får du mulighed for at slå dig løs på ægte gorilla-vis og får med garanti Danmarks mest autentiske gorillaoplevelse. Udover almindelig klatring tilbyder vi også en række events.

En klatrepark med udfordring og sjov for alle

Forestil dig selv som en legesyg gorilla i junglens lianer og mærk suset i både håret og maven! Det bliver til virkelighed i Gorilla Park. I de sjove og udfordrende forhindringer i trækronerne får du mulighed for at ”slippe din indre gorilla løs”! Glem alt om hæmninger og højdeskræk – bare kast dig ud i det og stol på dig selv, din styrke og dit mod.

I vores klatrepark i Svendborg er der sjov og udfordring for alle aldre. Vi har 8 forskellige baner, der alle har forskellige sværhedsgrader – og derfor har vi baner, der passer til ethvert niveau og temperament. Du kan læse mere om, hvordan klatring i Gorilla Park foregår her.

Det er sjovt, det er vildt, og der er udfordringer for alle! Gorilla Park i Svendborg består af 8 forskellige forhindringsbaner, der til sammen er mere end 2,7 km lange og har over 100 klatreelementer i 1-20 meters højde. Test dig selv på 24 svævebaner, hvoraf en er mere end 280 meter lang, tarzansving, BMX-kørsel i trætoppene, snowboards, base jumps og meget mere!

1. Baboon
For store som små
På Baboon-banen kan alle svinge sig i træerne i trygge omgivelser. Banen der ikke bevæger sig højere op end 1 ½ meter over jorden er på i alt 200 meters underholdende forhindringer. På de 14 forskellige forhindringer kommer du til at svæve mellem træerne, svinge dig i tarzanrebet og udfordre balancen på gyngepassagen, hvor du skal have styr på de svævende gynger!

Fra 4 år og op. Meget nem.
Banen gennemføres på ca. 30 min.
2. Orangutan
Banen, hvor alle kan være med...
Orangutan er en hylende morsom start på en fantastisk dag i trætoppene. Her kommer du til at skulle gå buegang, holde balancen på den store bom og med tarzanrebet i hånden. Du bevæger dig cirka 3 meter op i luften, hvor du trygt kan vende dig til højderne på de mange forhindringer. Banen er relativ kort, så hvis højden er lidt udfordrende, er du hurtigt på jorden igen.

Fra 8 år og op. Nem. 3 meters højde.
Banen gennemøres på ca. 15 min.
3. Gorilla
Abesjov for alle pengene
Nu bliver det lidt højere og lidt sværere, men stadig en bane hvor langt de fleste kan være med. Nyd turen med hele familien, dine venner eller kolleger og bliv udfordret på klovnerebet, å-springet, buegangen og ja, vi kunne blive ved... Der er bl.a. en fantastisk klatretur mellem træerne på en kæmpe kokos-kugle og på ”vippe broen” gælder det om at holde tunge lige i munden når de vippende, træstammer skal forceres. Banen slutter af med et caving svæv gennem skoven.

Fra 8 år og op. Nem. 6 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 30 min.
4. Jungle Trail
Oplev det lange svæv på Jungle Trail
Jungle Trail er hylende morsom og har to helt unikke og spektakulære svævebaner. Det første svæv er på 200 meter går fra skoven ud over åbent land, hvorfra du har udsigt over det Sydfynske Øhav! Inden du svæver tilbage til start igen, har du forceret 5 fantastiske high-wire forhindringer og er kommet op i 16 meters hovedhøjde! Du kommer til både at skulle klatre på klatrevæg og begive dig ud på en række flyvende platforme! Glæd dig, det er god spas!

Fra 8 år/130 cm og op. Middel. 15 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 45 min.
5. Silverback
Er du flokkens Silverback, der kan give de andre baghjul?
Hvad siger du til en cykeltur der giver myrekryb på den fede måde? Vi har sat en BMX’er op i mellem træerne på en meget smal bro - men husk at cyklen hænger i en karabin - så hvis du falder, falder cyklen med, men du bliver hængende i sikkerhedslinen! På Silverback handler det i højere grad om balance og teknik, når du svinger dig i trapezerne og balancere på de smalle svævende træstolper. I Gorilla Park elsker vi svævebaner og derfor giver Silverback dig selvfølgelig også et kanon sus i fuld fart, helt nede fra den anden ende af skoven. Banen har en stor variation og lidt mere teknisk udfordring.

For alle fra 8 år. Middel. 10 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 45 min.
6. Flying Gorilla
Flyv hele parken rundt i hele 10 svæv!
Er du vild med svævebaner så er Flying Gorilla lige noget for dig! Den omkranser hele Gorilla Park, og er totalt 1 kilometer lang!!! Og det længste svæv er næsten 300 m. langt! Her får du den en helt unik oplevelse helt oppe i det øverste af trækronerne, samtidig med at du kan nyde den smukkeste udsigt udover det fynske øhav. Det er er banen, der bare SKAL OPLEVES!

Fra 10 år/130 cm og op. Middel. 26 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 45 min.
7. Alpha
Lad dit indre Alphabrøl slippe løs
Lad os bare sige det som det er - Alpha banen er "kick ass!" Den starter med et piratnet, en vanskelig overgang med abe-reb og en 8 meter høj klatrevæg, som fører dig op til det skræmmende Tarzansving. Her står du på en platform 12 meter oppe og klar til at svinge dig ud...tør du? Når Tarzansvinget er forceret, er du allerede her godt brugt i arme og ben, men turen er slet ikke slut endnu bare vent og se...

For alle fra 12 år/150 cm. Svær.
Banen gennemføres på ca. 45 min.
8. King Kong
Er du King Kong, der kan holde ekstra godt fast i højderne?
Så er der dømt koldsved, sitrende muskler og krampegrin. Aldersgrænsen er 15 år, da King Kong-banen er Gorilla Parks absolut sværeste bane og ikke for dem med svage nerver. Klatrevæggene er udenfor kategori, men vent bare til Tarzansvinget, som er dobbelt så stort som det på Alpha og som kræver mere end almindeligt mod! Og så slutter King Kong af med et basejump fra 18 meters højde!

Fra 15 år/150 cm og op. Meget svær.
Banen gennemføres på ca. - ja, det afhænger af hvor lang tid du skal bruge til at samle mod...
Gorilla Big Swing
Som om du ikke har fået nok...!
Gorilla Big Swing er vores "manddomsprøve" som også kvinder er vilde med at kaste sig ud. Langsomt bliver du trukket 15 meter op i en selegynge og så hænger du oppe under trækronerne. Det er dig selv, der skal trække splitten. Føl hvordan alting forsvinder under dig - først i frit fald og derefter sving, der slynger dig op trækronehøjde på den anden side. Tro os, her brøler du - man kan simpelthen ikke lade være!

Fra 10 år/150 cm. Vild! Ca. 5 min.
Gorilla Park Svendborg er støttet af:

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Bliv klogere på vores priser ved at klikke her. 

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer i mellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage og instruktionstider

Læs mere om vores åbningstider her.

en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)
Online Bordbestilling