Svendborg

Vores klatrepark i Svendborg

Slå dig løs, og oplev det helt vilde sus i 26 meters højde. Vores klatrepark i Svendborg byder på den helt store oplevelse, når familien, vennerne eller klassen skal på den helt store udflugt I sent vil glemme. Som noget helt særligt tilbyder vores faciliteter i Svendborg 8 klatrebaner, der alle giver udfordringer til den klatreglade i alle størrelser. Den strækker sig over 2,7 km i samlet med over 100 forskellige klatreelementer.

Du har også mulighed for at prøve tarzansving, BMX-kørsel i trætoppene, snowboards, base jumps og meget mere! Vis dit mod, og tag dine venner i hånden til en absolut forrygende dag i vores faciliteter i Gorilla Park i Svendborg. Du kan læse mere om, hvordan klatring i Gorilla Park foregår her.

En uforglemmelig oplevelse i vores klatrepark i Svendborg

Tilbring en dag på dejlige Sydfyn, nær Odense og prøv vores klatrepark, som byder på de helt uforglemmelige oplevelser, der udfordrer dig på både mentalitet og fysik. Giv dig selv kamp til stregen, og udfold dig på vores forhindrings- og klatrebaner. Som noget helt særligt har vi i alt 24 forskellige svævebaner på bl.a. vores zip-line skovtur, der giver dig det vildeste sus.

Fantastiske udsigt over det sydfynske øhav

Udover markerne kan du spotte Skarø, Ærø, Avernakø, Drejø og Lyø fra klatreparken i Svendborg, som alle er placeret smukt i Geopark Det Sydfynske Øhav

Det Sydfynske Øhav er, udover at være fantastisk smukt, en fortælling om en dramatisk havstigning i slutningen af istiden, som skabte det helt særlige landskab du kan opleve i Gorilla Park Svendborg. 

Hele vejen op gennem historien har området været kendt for sine smukke bakkede landskaber og idylliske natur, hvorfor flere konger, kunstnere og tænkere har brugt området som frirum helt tilbage fra middelalderen.

Som partner i geoparken kombinerer vores fynske klatrepark den udsøgte udsigt og natur med udendørs klatring som pusterum, hvor der er plads til grin, bevægelse og et helt særligt samvær. 

Nyd naturen – og pas godt på den! 

Fyns
fedeste klatrepark

Gorilla Park giver dig et afbræk fra hverdagen og en oplevelse udover det sædvanlige. Hvis du leder efter et sjovt alternativ til den typiske udflugt, så er vores klatrepark i Svendborg lige noget for dig. Med vores klatrepark i Svendborg garanterer vi dig det brede smil, vind i håret og sus i maven, mens du bevæger dig i trætoppene i den smukke natur.

Søger du efter en klatrepark på Fyn eller en klatrepark nær Odense, så er vores klatrepark i Svendborg et fedt alternativ til dig, der ønsker en fantastisk dag i det sydfynske. Om I skal afsted på blåmandag, holde børnefødselsdag, firmaevent, polterabend eller bare en skøn dag sammen med familien, så kan vores klatrepark i Svendborg tilbyde de bedste faciliteter til din udflugt. Gorilla Park er en klatrepark udover det sædvanlige, der byder på en masse sjov.

Vi glæder os til at se jer!

Online Bordbestilling