Svendborg

Vores klatrepark i Svendborg

Slå dig løs, og oplev det helt vilde sus i 26 meters højde. Vores klatrepark i Svendborg byder på den helt store oplevelse, når familien, vennerne eller klassen skal på den helt store udflugt I sent vil glemme. Som noget helt særligt tilbyder vores faciliteter i Svendborg 8 klatrebaner, der alle giver udfordringer til den klatreglade i alle størrelser. Den strækker sig over 2,7 km i samlet med over 100 forskellige klatreelementer.

Du har også mulighed for at prøve tarzansving, BMX-kørsel i trætoppene, snowboards, base jumps og meget mere! Vis dit mod, og tag dine venner i hånden til en absolut forrygende dag i vores faciliteter i Gorilla Park i Svendborg. Du kan læse mere om, hvordan klatring i Gorilla Park foregår her.

Klatrepark Svendborg Kort over baner

 

Altid i smukke og sikre omgivelser

Klatreparken i Svendborg giver dig det smukkeste af det smukkeste, når det gælder den vilde naturoplevelse, der både drager og helt klart skal nydes fra vores utrolige højder. Vores klatrepark i Svendborg tilbyder de dygtigste instruktører, der altid med godt humør og stor ekspertise guider dig gennem adfærd og sikkerhed på vores klatrebaner og alle de superfede udfordringer. Husk! Når du besøger vores klatrebaner i Svendborg, er det altid en god idé at booke på forhånd, så du er sikret en plads. Alle gæster skal gennemgå en instruktion, så der er styr på sikkerheden, når man skal have det sjovt i trætoppene.

Besøg Gorilla Park i Svendborg, hvis du er klar på at få en flot naturoplevelse i et virkelig sjovt, sikkert og udfordrende univers, som byder på morskab, krampegrin, adrenalin rush og en lille smule koldsved.

Leder du efter en klatrepark på Fyn eller måske en klatrepark nær Odense, så er Gorilla Park et kvalificeret bud på dit næste udflugtsmål. Vores klatrepark i Svendborg giver dig den ekstra fede oplevelse i fantastiske omgivelser.

1. Baboon
For store som små
På Baboon-banen kan alle svinge sig i træerne i trygge omgivelser. Banen der ikke bevæger sig højere op end 1 ½ meter over jorden er på i alt 200 meters underholdende forhindringer. På de 14 forskellige forhindringer kommer du til at svæve mellem træerne, svinge dig i tarzanrebet og udfordre balancen på gyngepassagen, hvor du skal have styr på de svævende gynger!

Fra 4 år og op. Meget nem.
Banen gennemføres på ca. 30 min.
2. Orangutan
Banen, hvor alle kan være med...
Orangutan er en hylende morsom start på en fantastisk dag i trætoppene. Her kommer du til at skulle gå buegang, holde balancen på den store bom og med tarzanrebet i hånden. Du bevæger dig cirka 3 meter op i luften, hvor du trygt kan vende dig til højderne på de mange forhindringer. Banen er relativ kort, så hvis højden er lidt udfordrende, er du hurtigt på jorden igen.

Fra 8 år og op. Nem. 3 meters højde.
Banen gennemøres på ca. 15 min.
3. Gorilla
Abesjov for alle pengene
Nu bliver det lidt højere og lidt sværere, men stadig en bane hvor langt de fleste kan være med. Nyd turen med hele familien, dine venner eller kolleger og bliv udfordret på klovnerebet, å-springet, buegangen og ja, vi kunne blive ved... Der er bl.a. en fantastisk klatretur mellem træerne på en kæmpe kokos-kugle og på ”vippe broen” gælder det om at holde tunge lige i munden når de vippende, træstammer skal forceres. Banen slutter af med et caving svæv gennem skoven.

Fra 8 år og op. Nem. 6 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 30 min.
4. Jungle Trail
Oplev det lange svæv på Jungle Trail
Jungle Trail er hylende morsom og har to helt unikke og spektakulære svævebaner. Det første svæv er på 200 meter går fra skoven ud over åbent land, hvorfra du har udsigt over det Sydfynske Øhav! Inden du svæver tilbage til start igen, har du forceret 5 fantastiske high-wire forhindringer og er kommet op i 16 meters hovedhøjde! Du kommer til både at skulle klatre på klatrevæg og begive dig ud på en række flyvende platforme! Glæd dig, det er god spas!

Fra 8 år/130 cm og op. Middel. 15 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 45 min.
5. Silverback
Er du flokkens Silverback, der kan give de andre baghjul?
Hvad siger du til en cykeltur der giver myrekryb på den fede måde? Vi har sat en BMX’er op i mellem træerne på en meget smal bro - men husk at cyklen hænger i en karabin - så hvis du falder, falder cyklen med, men du bliver hængende i sikkerhedslinen! På Silverback handler det i højere grad om balance og teknik, når du svinger dig i trapezerne og balancere på de smalle svævende træstolper. I Gorilla Park elsker vi svævebaner og derfor giver Silverback dig selvfølgelig også et kanon sus i fuld fart, helt nede fra den anden ende af skoven. Banen har en stor variation og lidt mere teknisk udfordring.

For alle fra 8 år. Middel. 10 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 45 min.
6. Flying Gorilla
Flyv hele parken rundt i hele 10 svæv!
Er du vild med svævebaner så er Flying Gorilla lige noget for dig! Den omkranser hele Gorilla Park, og er totalt 1 kilometer lang!!! Og det længste svæv er næsten 300 m. langt! Her får du den en helt unik oplevelse helt oppe i det øverste af trækronerne, samtidig med at du kan nyde den smukkeste udsigt udover det fynske øhav. Det er er banen, der bare SKAL OPLEVES!

Fra 10 år/130 cm og op. Middel. 26 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 45 min.
7. Alpha
Lad dit indre Alphabrøl slippe løs
Lad os bare sige det som det er - Alpha banen er "kick ass!" Den starter med et piratnet, en vanskelig overgang med abe-reb og en 8 meter høj klatrevæg, som fører dig op til det skræmmende Tarzansving. Her står du på en platform 12 meter oppe og klar til at svinge dig ud...tør du? Når Tarzansvinget er forceret, er du allerede her godt brugt i arme og ben, men turen er slet ikke slut endnu bare vent og se...

For alle fra 12 år/150 cm. Svær.
Banen gennemføres på ca. 45 min.
8. King Kong
Er du King Kong, der kan holde ekstra godt fast i højderne?
Så er der dømt koldsved, sitrende muskler og krampegrin. Aldersgrænsen er 15 år, da King Kong-banen er Gorilla Parks absolut sværeste bane og ikke for dem med svage nerver. Klatrevæggene er udenfor kategori, men vent bare til Tarzansvinget, som er dobbelt så stort som det på Alpha og som kræver mere end almindeligt mod! Og så slutter King Kong af med et basejump fra 18 meters højde!

Fra 15 år/150 cm og op. Meget svær.
Banen gennemføres på ca. - ja, det afhænger af hvor lang tid du skal bruge til at samle mod...
Gorilla Big Swing
Som om du ikke har fået nok...!
Gorilla Big Swing er vores "manddomsprøve" som også kvinder er vilde med at kaste sig ud. Langsomt bliver du trukket 15 meter op i en selegynge og så hænger du oppe under trækronerne. Det er dig selv, der skal trække splitten. Føl hvordan alting forsvinder under dig - først i frit fald og derefter sving, der slynger dig op trækronehøjde på den anden side. Tro os, her brøler du - man kan simpelthen ikke lade være!

Fra 10 år/150 cm. Vild! Ca. 5 min.
Tidligere
Næste

Klatrepark Svendborg – Et solidt bud på en uforglemmelig oplevelse.

Tilbring en dag på dejlige Sydfyn, nær Odense og prøv vores klatrepark, som byder på de helt uforglemmelige oplevelser, der udfordrer dig på både mentalitet og fysik. Giv dig selv kamp til stregen, og udfold dig på vores forhindrings- og klatrebaner. Som noget helt særligt har vi i alt 24 forskellige svævebaner på bl.a. vores zip-line skovtur, der giver dig det vildeste sus.

Klatrepark Fyn eller klatrepark Odense – Leder du efter et fedt udflugtsmål på Fyn

Gorilla Park giver dig et afbræk fra hverdagen og en oplevelse udover det sædvanlige. Hvis du leder efter et sjovt alternativ til den typiske udflugt, så er vores klatrepark i Svendborg lige noget for dig. Med vores klatrepark i Svendborg garanterer vi dig det brede smil, vind i håret og sus i maven, mens du bevæger dig i trætoppene i den smukke natur.

Søger du efter en klatrepark på Fyn eller en klatrepark nær Odense, så er vores klatrepark i Svendborg et fedt alternativ til dig, der ønsker en fantastisk dag i det sydfynske. Om I skal afsted på blåmandag, holde børnefødselsdag, firmaevent, polterabend eller bare en skøn dag sammen med familien, så kan vores klatrepark i Svendborg tilbyde de bedste faciliteter til din udflugt. Gorilla Park er en klatrepark udover det sædvanlige, der byder på en masse sjov. Vi glæder os til at se jer.

Gorilla Park Svendborg er støttet af:
LAG logo Gorilla Park
Den Europæiske Langbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne (ELFUL)
LAG SØM har støttet vores gæstepavillon og hængebroer til glæde for vores ikke-klatrende gæster.
Online Bordbestilling