Events

EVENTS I TRÆTOPPENE – EN SIKKER FAVORIT!

Hos Gorilla Park kan du holde dit event i smukke, udendørs omgivelser. Kom væk fra hverdagens rutiner og få rum til at fokusere på nærværet og det gode selskab, mens I nyder en aktiv oplevelse.

Styrk holdånden på klatrebaner, test hinanden af på segways og skab udfordringer med lerdueskydning. I vores parker får I en mindeværdig dag, uanset om det er til teambuilding med virksomheden, til familie-arrangementer og fødselsdage, blå mandag eller polterabend.

Aktive oplevelser for alle

Hos Gorilla Park tilbyder vi en række forskellige aktiviteter, så I har noget til alle jeres event-deltagere. Vi gør os umage for at skabe rammerne om jeres event aktiviteter, så I kan koncentrere jer om at få en god oplevelse sammen.

I vores klatrepark tilbyder vi klatrebaner fra 1,5 meters højde til svingende 26 meter. På den måde er der både en klatrebane for dem, der har højdeskræk, og for dem, der vil have mere adrenalin. På den måde kan alle gå hjem med en følelse af succes.

For jer, der vil andet end klatring, tilbyder vi i vores park i Svendborg også segway-løb og lerdueskydning.

Få skræddersyede event-løsninger i Gorilla Park

Hos Gorilla Park brænder vi for at give vores gæster en helt unik oplevelse. For os starter det i trætoppene, men uanset om I er til klatreudfordringer eller mere jordnære oplevelser, så har vi noget til jer.

Når I holder jeres events (15+ deltagere) hos os, får I en instruktør, der følger med jer rundt og introducerer jer til de forskellige aktiviteter. Bliver I sultne, kan I nyde vores mad fra vores café, eller vi kan tage en snak om vores andre forplejningsmuligheder. I vores park på Fyn har I også mulighed for overnatning.

Online Bordbestilling