Event

EVENTS I TRÆTOPPENE – EN SIKKER FAVORIT!

En garanteret god investering!

Et firmaarrangement i Gorilla Park er en rigtig god investering i medarbejderne. Du og dine kollegaer vil helt sikkert opleve, at et firmaevent i Gorilla Park, sent vil gå i glemmebogen. Med en dag i klatreparken, svingende gennem trætoppene i naturskønne omgivelser, kommer du nogenlunde lige så langt væk fra kontoret, som muligt. Vi giver dig muligheden for at tilbyde medarbejdere en sjov og uformel oplevelse, der både styrker sammenhold og sociale relationer i virksomheden.

Meget mere end en klatrepark…

Oplevelserne er bygget op omkring klatreparkerne, med trætop-banerne som grundelementet.
Vi tilbyder både enkeltstående klatrearrangementer med klatreoplevelsen som hovedaktivitet, men også samlede totalarrangementer, hvor vi sørger for alle elementer, -så du kan koncentrere dig om dine gæster.

Succesoplevelser for alle

I Gorilla Park er det vigtigt at alle går hjem med en god og positiv oplevelse. Vi gør derfor ekstra meget ud af at have udfordringer på alle niveauer med udgangspunkt i den personlige comfortzone. – så har du f.eks. højdeskræk, er der både mulighed for at overvinde sine grænser i lav højde, men vi tilbyder også en lang række aktiviteter i rolige omgivelser, med begge ben solidt plantet på jorden.

Vi vil så gerne holde Jeres næste firmaevent…

I Gorilla Park tilbyder vi en bred vifte af aktiviteter og forplejning. Har I særlige ønsker til Jeres arrangement, står vi klar til at hjælpe Jer, uanset behovets størrelse.
Vi byder gerne ind med aktiviteter til Jeres samlede arrangement, -men tilbyder også gerne at vi står for det hele.

Online Bordbestilling