Firmaevents

Få pulsen op med vores vilde firmaevents

Skal I planlægge et firmaevent, der sprænger barriererne mellem medarbejderne uden at sprænge budgettet? Og leder I efter aktiviteter, der får et godt grin på alles læber? Så prøv vores klatrebaner i Gorilla Park.

Hos Gorilla Park danner vi rammerne om et mindeværdigt firmaevent, der får aktiveret hver og én medarbejder. Med vores udfordrende klatreparker i Vejle og Svendborg kommer folk vitterligt op af stolen og ud på gyngende grund – bogstaveligt talt!

På vores 8 forskellige klatrebaner skal I igennem klatrevægge, gyngebroer og mange flere udfordringer, der kræver mental og fysisk aktivering. Når I holder jeres firmaevent hos os, kan I være helt sikre på, at dine medarbejdere vil komme tilbage til kontoret med ny energi.

Kom hinanden nærmere med vores firmaarrangementer

Vores firmaaktiviteter kan skræddersyes til dine behov. Med vores 8 klatrebaner i forskellige sværhedsgrader er der noget til alle niveauer, og med baner helt ned til 1,5 meters højde er der også noget for folk med højdeskræk. Vores instruktører er selvfølgelig eksperter i klatresikkerhed, og sørger for at alle deltagere er klar til en sikker tur i træerne.

Se f.eks. her, hvordan Hærens Trænregiment benyttede sig af en tur i Gorilla Park til at styrke sammenholdet i mellem soldaterne.

Vi tager jeres personalearrangement til nye højder

Virksomhedsarrangementer skal helst være sjove og mindeværdige, men det kan være udfordrende som arrangør at trække noget nyt op af hatten hver gang. Gorilla Park har gjort det nemt for virksomhedens eventarrangører. Vi kaster nemlig dine kolleger ud på dybt vand, eller mere konkret: Op i 26 meters højde!

Klatring er en fantastisk måde at opbygge teamwork og tillid på, samtidig med at man får noget frisk luft og motion. Vores klatreparker er velegnede til alle niveauer af fysisk udførelse og erfaring, så alle kan deltage. Vi har også et hyggeligt caféområde, hvor du kan nyde en kop kaffe eller frokost før eller efter din klatring.

Hvis du ønsker at tilføje et ekstra element til dit firmaarrangement, kan vi i vores park i Svendborg også arrangere lerdueskydning og segway safari. Vi kan også tilbyde overnatningsmuligheder og forplejning, så I kan tilbringe hele dagen i det fri.

Vores klatrebaner byder på sund konkurrence, samarbejde, opbakning og gode grin. Hør mere om jeres muligheder for at skabe et firmaevent, jeres kolleger sent glemmer.

Skal der være fuld fart over næste firmaevent?

Lader I Gorilla Park stå for jeres firmaevent, skaber vi en uforglemmelig oplevelse for dine medarbejdere. Vi sørger for instruktion, faciliteter og underholdning, så I kan koncentrere jer om at få en nærværende dag med jeres kolleger.

Online Bordbestilling