Firmaevents

Få pulsen op med vores vilde firmaevents

Skal I planlægge et firmaevent, der sprænger barriererne mellem medarbejderne uden at sprænge budgettet? Og leder I efter aktiviteter, der får et godt grin på alles læber og bringer jeres medarbejdere tættere sammen? Så prøv klatring i vores baner i Gorilla Park.

Hos Gorilla Park danner vi rammerne om et mindeværdigt firmaevent, der får udfordret og aktiveret hver enkelt medarbejder. Med vores udfordrende klatreparker i Vejle og Svendborg kommer folk vitterligt op af stolen og ud på gyngende grund – bogstaveligt talt!

På vores 8 forskellige klatrebaner skal I igennem klatrevægge, gyngebroer og mange flere udfordringer, der kræver mental og fysisk aktivering. Når I holder jeres firmaevent hos os, kan I være helt sikre på, at dine medarbejdere vil komme tilbage til kontoret med ny energi.

Kom tættere sammen med vores inspirerende firmaarrangementer

Vores firmaaktiviteter kan skræddersyes til dine behov. Vi har 8 klatrebaner i varierende sværhedsgrader, hvilket sikrer at der er noget for alle. Selv dem med højdeskræk kan deltage – vi har nemlig klatrebaner helt ned til 1,5 meters højde. Vores instruktører er selvfølgelig eksperter i klatresikkerhed, og sørger for at alle deltagere er trygge og klar til en sikker tur i træerne.

Se f.eks. her, hvordan Hærens Trænregiment benyttede sig af en tur i Gorilla Park til at styrke sammenholdet i mellem soldaterne.

Opbyg teamwork og tillid med et personalearrangement

Virksomhedsarrangementer skal helst være sjove og mindeværdige, men det kan være udfordrende som arrangør at trække noget nyt op af hatten hver gang. Gorilla Park har gjort det nemt for virksomhedens eventarrangører. Vi kaster nemlig dine kolleger ud på dybt vand, eller mere konkret: Op i 26 meters højde!

Klatring er en fantastisk måde at opbygge teamwork og tillid på, samtidig med at man får noget frisk luft og motion. Vores klatreparker i Vejle og Svendborg er velegnede til alle niveauer af fysisk udførelse og erfaring, så alle kan deltage. Vi har et hyggeligt caféområde, hvor du kan nyde en kop kaffe eller frokost før eller efter din klatring.

Hvis du ønsker at tilføje et ekstra element til dit firmaarrangement, kan vi også tilbage coaching og forskellige muligheder for forplejning. I klatreparken i Svendborg  kan vi også arrangere lerdueskydning og segway safari. Vi kan også tilbyde overnatningsmuligheder og forplejning, så I kan tilbringe hele dagen i det fri.

Vores klatrebaner byder på sund konkurrence, samarbejde, opbakning og gode grin. Hør mere om jeres muligheder for at skabe et firmaevent, jeres kolleger sent glemmer.

Firmaevent i Svendborg: Klatring og Puch Maxi og grilltapas

Puch Maxi-eventyr, klatring og naturskøn vandring var overskriften for et succesfuldt firmaevent, vi afholdte for Delogue i samarbejde med Danhostel Svendborg

Virksomhedseventet blev afholdt på Sydfyn, hvor de udover at lave Michelin-mad, var på Puch Maxi tur til Gorilla Park Svendborg.

Jakob fra Delogue udtrykker sin begejstring for firmaeventet: 

Turen på Puch Maxi vækkede blanke øjne af minder og masser af grin hos dem, der kørte Puch Maxi for første gang. Destinationen var Gorilla Park Svendborg, der gav os en adrenalinfyldt oplevelse med udfordringer i træerne, hvor samarbejdet blomstrede. 

Vi sluttede af med en frokostbuffet midt i naturen ,før vi vandrede ad Øhavsstien i smukke omgivelser til Egebjerg Mølle. 

Vi vendte hjem med smil på læben, mætte af mad og endnu tættere som team. Tak for en uforglemmelig oplevelse” 

Skal der være fuld fart over næste firmaevent?

Lader I Gorilla Park stå for jeres firmaevent, skaber vi en uforglemmelig oplevelse for dine medarbejdere. Vi sørger for instruktion, faciliteter og underholdning, så I kan koncentrere jer om at få en nærværende dag med jeres kolleger.

Lerdueskydning til dit næste firmaevent

Vil I prøve en anderledes aktivitet til jeres næste firmaevent på Fyn? Lerdueskydning er en sjov udendørs aktivitet, hvor du og kollegaerne kan udfordrer hinanden, samtidig med at I har et fælles mål for øje. For at sikre jer den bedste oplevelse, har vi professionelle instruktører, der guider jer  gennem aktiviteten. Så tag dit firma med på tur til lerdueskydning i Svendborg, og se hvem (eller hvilket hold) der er rammer flest lerduer.  

Oplev skovene på segway i Svendborg

Vil I opleve skovene omkring Svendborg på en helt ny måde? Tag på Segway Safari til jeres næste firmaarrangement på Fyn.

I kan kombinere klatring med en skov-safaritur på Segway. Spænd hjelmen og begynd at køre, mens du nyder den fantastiske udsigt og natur i Geoparken det sydfynske Øhav. Sus igennem skovens bakkede terræn og konkurrer mod din kollegaer om at komme først over målstregen. Når du er færdig med segwayen, kan du få en kort pause og nyde den friske luft og den smukke natur omkring dig.

Luksus teltoplevelse

Kombiner teambuilding og førstehjælp

Hvis du ønsker dig et firmaevent, der ikke kun styrker dit team, men også ruster dig og dine kollegaer til at redde liv og handle ansvarligt. Så har vi firmaeventet for jer! Vi har skabt en helt særlig helhedsoplevelse, hvor vi kombinerer teambuilding og førstehjælp på én dag. 

Dagen starter med 3 timer førstehjælpskursus i hjertelungeredning af erfaren førstehjælpsinstruktør med tilhørende førstehjælpsbevis. Efterfølgende bliver I forkælet med en hyggeligt frokost og slutter af med klatring og teambuilding i trætoppene, som styrker kommunikation og samarbejdet yderligere. 

 

Ølsmagning til sjovt firmaevent

Sæt gang i endnu flere sanser og sjove snakke med ølsmagning til et sjovt firmaevent i Svendborg eller Vejle. Når I har haft det sjovt i trætoppene kan I fortsætte den gode stemning mellem jer med en ølsmagning. 

Vi tilbyder ølsmagning med specialøl fra Ø-bryg, som underholder med gode fortællinger om øl og bryggerprocesser. Ved at udforske forskellige øl, får I også mulighed for at opdage nye fælles interesser og måske skjulte talenter hos kollegaerne.

Ølsmagning giver en legende og afslappet atmosfære til firmaevent, der giver plads til sjove samtaler og nørderi udenfor jeres fagområde.

Luksus teltoplevelse

Issmagning til firmaarrangement i Svendborg og Vejle

Skal du køles ned til dit firmaevent hos Gorilla Park Svendborg og Vejle? Så prøv en populær issmagning fra Skarø is, der laver økologiske is med stor smag. 

I samarbejde med Skarø Is har vi sammensat en smagsrejse, der ikke kun udfordrer jeres fysiske kunnen, men også behandler ganen med 20 forskellige isvarianter. Skarø is guider jer igennem isen med fortællinger om isen, den bæredygtige isproduktion drevet af solenergi og den passion der ligger bag isen. 

Issmagningen er ideel til firmaarrangementer som pause-element eller dessert efter jeres  klatreoplevelse. Issmagningen laves både i Svendborg og Vejle.

Online Bordbestilling