Firmaevent

Teambuilding og firmaarrangement

Leder du efter et sted til det næste firmaarrangement? Så kan du med fordel vælge Gorilla Park. Vi har klatreparker i Vejle og ved Svendborg på Fyn, omkring en halv times kørsel fra Odense. Her kommer du og dine kollegaer til at styrke fællesskabet gennem både fysiske og mentale udfordringer samtidig med, at I har det sjovt. Ønsker du samtidig ikke at sprænge budgettet til det næste firmaarrangement, er Gorilla Park den helt rette løsning, der er alle pengene værd.

Lader du Gorilla Park danne rammerne om dit næste firmaarrangement i Vejle eller på Fyn, er du garanteret en helt unik oplevelse for dig og dine kollegaer. I får mulighed for at boltre jer i dejlige naturomgivelser, mens I giver jer i kast med både rolige og vilde klatrebaner i 1-26 meter over jorden. Vælger du Gorilla Park som stedet til dit firmaarrangement, kommer I til at prøve kræfter med blandt andet svævebaner, tarzansving og base jumps. Vores forhindringer findes i flere forskellige sværhedsgrader, så der er noget for alle. Du kan trygt lade dit firmaarrangement være i Gorilla Parks skønne omgivelser i Nørreskoven i Vejle eller med udsyn til det sydfynske øhav i Svendborg.

Hærens Trænregiment i Gorilla Park

Se, hvordan Hærens Trænregiment benyttede sig af en tur i Gorilla Park til at styrke sammenholdet i mellem soldaterne.

En god investering med firmaarrangement i træerne

Et firmaarrangement i Gorilla Park er en garanteret god investering i medarbejderne. I kommer til at svinge i trætoppene og klatre rundt, samtidig med at I styrker sammenholdet og de sociale relationer på kryds og tværs af virksomheden. Leder du efter et sted at afholde dit næste firmaarrangement på Fyn eller i Trekantsområdet, er Gorilla Park derfor et oplagt valg.

Gorilla Park tilbyder dig og dine kollegaer en sjov og uformel oplevelse, hvor I kommer så langt væk fra kontorets fire vægge som muligt, når I i stedet bevæger jer rundt i vores naturskønne omgivelser. Ved at lade dit firmaarrangement være i Gorilla Park er du garanteret et arrangement, der sent vil gå i glemmebogen. I får mulighed for at slå jer løs med vilde forhindringer og sjove oplevelser, I kan mindes mange år ud i fremtiden.

Skal der være fuld fart over næste firmaarrangement?

Så er Gorilla Park et oplagt valg til dit næste firmaarrangement. Vi har de helt rette faciliteter til at danne rammerne omkring dit firmaarrangement i Vejle, hvor der er fart over feltet med sjove og uformelle aktiviteter, som du og dine kollegaer kan give jer i kast med.

Ved at lade dit firmaarrangement foregå i Gorilla Park er du sikker på et arrangement i særklasse, hvor sikkerheden er i top. Vores instruktører er eksperter i vores klatrebaner og sørger for, at sikkerheden er på plads, før I begiver jer ud i de sjove oplevelser.
Så leder du efter et sted til det næste firmaarrangement? Gorilla Park garanterer en fed oplevelse for dig og dine kollegaer!

Online Bordbestilling