Hyppige spørgsmål

HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL

Herunder har vi forsøgt at besvare nogle af de hyppigst stillede spørgsmål. Hvis ikke du finder svar på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Klatringen foregår fuldstændigt sikkert med vores unikke karabinsystem og veluddannede instruktører, hvilket gør at I kan fokusere på at have en uforglemmelig oplevelse i trætoppene.

Du kan læse mere om sikkerheden ved at klikke her.

Da vi har en begrænsning på, hvor mange vi kan instruere pr. time anbefaler vi at du booker en tid, så du er helt sikker på, at du kan få en plads.

Ja, uanset hvad, så betaler du et depositum på 100 kr/pers, når du booker også selvom du måtte have et gavekort eller en fribillet. Depositum bliver refunderet i parken, når du møder op. Aflyser du ikke rettidigt eller møder du ikke op, så beholder vi dit depositum.

Vi står 100% inde for at levere en god og gedigen oplevelse, hvor sikkerhed og service i orden og som står mål med prisen. Vi giver dog grupperabat (20 pers), studierabat, rabat til ledsagere og særpriser til skoler/institutioner.

Du kan læse mere om vores priser her!

Nej, det er kun dem, der klatrer, der betaler. Kommer du med som tilskuer og blot vil nyde naturen og familien eller vennerne i træerne, er det naturligvis ganske gratis.

Du booker for 4 timers klatring. I de 4 timer er instruktionstiden på fra 40 til 60 minutter (afhængig af antal) inkluderet.

Nej, prisen er den samme også selvom du måtte vælge kun at klatre i kortere tid, end de 4 timer billetten giver adgang til.

Vi er glade friluftsentusiaster og nogle læser sågar medicin, men hvorvidt det er ansvarligt for dig at klatre, er en sag mellem dig og din læge. 

Graviditet kan være meget forskellig og derfor er det din egen beslutning, eventuelt i samråd med din læge, om du skal en tur i trætoppene. Vi har løbende gravide i træerne, men gør opmærksom på at det sker på eget ansvar.

Ja, hunde må meget tages med, men skal føres i snor, være under konstant opsyn og ikke være til gene for andre gæster. Spørg i receptionen, hvis du mangler en pose til efterladenskaber.

Klæd dig på efter vejrudsigten, men husk på, at klatring er fysisk strabadserende, så man får varmen. Kjole/nederdel, løstsiddende/flagrende tøj og halstørklæder frarådes af sikkederhedsmæssige årsager. Hvis du har langt hår, skal det være opsat under klatringen i Gorilla Park.

Gode klatresko er lette og fleksible udendørssko eller gummisko med profileret sål. Vandresandaler som sidder godt til foden kan også bruges. Løstsiddende fodtøj eller indendørs sko med glat sål og/eller høje hæle frarådes.

Ja, det kan man sagtens. Stille sommerregn er absolut ingen hindring. Som regel vil der være tørt inde i skoven, hvor banerne er. Regner det lidt kraftigere anbefales det, at man som minimum tager en vandtæt jakke på. Kun ved kraftig vind lukkes banerne.

Du kan klæde om på toiletterne, hvis det ønskes.

Det er op til instruktøren på dagen at afgøre, hvorvidt et barn kan gå en aldersgruppe op. I så fald betales billetprisen for den aldersgruppe, som barnet opgraderes til. Ligeledes kræves det, at det opgraderede barn er i følgeskab med en klatrende voksen.

Ja, det kan vi! For 10 kr. kan du her leje et skab til opbevaring af din taske og dine værdier. Husk at afleverer nøglen ved afgang.

Gorillaer kan snildt klatre i træer – helt op til 20 meters højde. Og det kan du nu også i Gorilla Park!

Indenfor samme sæson kan du nøjes med at modtage instruktion 1. gang du er i parken – herefter skal du bare fremvise dit VIGo kort for at få udleveret klatreselen.

Ja, som det fremgår af vores regler og retningslinjer må du som gæst maksimalt veje 120 kg, for at benytte vores anlæg.

Som det fremgår af din bookingbekræftelse, skal du følge linket heri senest 4 dage før klatringen for at ændre eller slette din booking.

  • Bliver I færre personer sletter du bookingen og laver en ny herefter.
  • Bliver i flere personer kan du blot lave en tillægsbooking på det antal personer, der måtte komme ekstra.
  • Du kan læse mere om håndtering af booking her: Håndtering af booking

I skal ankomme til parkens senest 20 minutter før instruktionsstart, som er på det tidspunkt, der fremgår af din bookingbekræftelse (vil oftest være 20 minutter i et helt klokkeslæt).

Fra instruktionens start (kan vare op mod 40 minutter) har I fire timer til at boltre Jer på banerne.

Det er jf. vores regler og retningslinjer ikke tilladt at benytte parken i beruset eller påvirket tilstand.
Vi tillader dog en enkelt øl eller lignende til frokosten.

Parkens personale kan til enhver tid vurdere en person som uegnet til at benytte parken, hvis vedkommende fremstår beruset.

Online Bordbestilling