Polterabend

Sådan foregår en polterabend i Gorilla Park

Lader du Gorilla Park være stedet, hvor du arrangerer polterabend, får du en dag, der sent vil blive glemt! I booker en 4 timers klatreoplevelse, hvor I får instruktion i, hvordan klatringen foregår, og hvordan klatre- og sikkerhedsudstyret fungerer.
Herefter er der frit spil på alle vores klatrebaner. I bestemmer helt selv sværhedsgrad og hastighed, og uanset om du er adrenalin-junkie eller ej, så er der noget for alle til din polterabend tæt på Odense eller i Vejle.

Skal det være en klassisk polterabend på Fyn eller i Trekantsområdet med en brud eller brudgom, der er klædt ud? Så er I hjertens velkommen til det. I skal blot huske på at være iklædt noget passende tøj, der ikke er løsthængende eller flagrende. Uanset hvad, så er I garanteret en sjov, udfordrende og skøn polterabend, hvor sikkerheden er i orden. Når I er færdige, kan I være sikre på at forlade Gorilla Park med ømme lattermuskler.

Lad os være samlingspunktet for jeres polterabend

Leder du efter et sted at holde polterabend tæt på Odense eller i Vejle? Og søger du en lidt anderledes polterabend? Så kan du med fordel lade klatreparken danne rammerne om en hyggelig polterabend. Du får både spænding, udfordringer, hygge og sjov for alle pengene. Du er garanteret en skøn oplevelse, hvis du lader Gorilla Park lægge omgivelserne til din polterabend.

Ved at arrangere polterabend i Gorilla Park kan I få nogle hyggelige timer, hvor I får mulighed for at boltre jer i en skøn natur, mens I klatrer og svinger jer rundt i trætoppe. Der er fuld fart over feltet, når I holder polterabend i Svendborg eller Vejle hos Gorilla Park. Prøv kræfter med klatrebaner i 1-26 meter over jorden, find din indre Tarzan frem i vores tarzansving eller trods tyngdekræften med base jumps. Der er noget for alle, og I sætter helt selv tempoet. Du kan derfor trygt lade Gorilla Park være stedet til en polterabend.

Polterabend tæt på Odense og Vejle

Gorilla Park befinder sig i Svendborg på Fyn, kun 10 minutter væk fra motorvejen. Så leder du efter et sted at holde polterabend tæt på Odense, kan du nemt vælge Gorilla Park og få en uforglemmelig dag, der både udfordrer fysikken og sætter gang i lattermusklerne.
Parken i Svendborg ligger kun 30 minutters kørsel fra Odense.
Gorilla Park i Vejle finder du på nordsiden af Vejle Fjord i den skønne Nørreskov. Parken er kun er 5 minutters kørsel fra centrum eller motorvejen og er således perfekt for en polterabend i Trekantsområdet og Østjylland.

Du har mulighed for at kombinere din polterabend i vores klatrepark med andre udendørsaktiviteter. Blandt andet orienteringsløb, mountainbikekørsel, Segway-safari eller små konkurrencer.
I har også mulighed for et få et lækkert og let måltid til jeres polterabend i vores café. Og leder du efter den helt perfekte afslutning på Jeres polterabend? Så kan vi anbefale at lade bruden eller brudgommen prøve kræfter med det ultimative adrenalin-kick med vores GORILLA BIG SWING, der er en gigant gynge i 12 meters højde.

Polterabend med klatring og ølsmagning

Hos Gorilla Park kan du kombinere den ultimative polterabend i Svendborg og Vejle med sjove aktiviteter og en eksklusiv ølsmagning. Efter en dag med spænding, udfordringer og klatring på programmet, kan I sætte prikken over i’et med en ølsmagning af lokal specialøl. 

Vi samarbejder med Ø-bryg for at tilbyde jer en særlig smagsoplevelse, hvor I kan udforske og nyde specialøl, der er nøje udvalgt til jeres dag. 

Jeres smagsløgs bliver forkælet med smagsprøver på 4 forskellige specialøl og sjove fortællinger om øl og bryggersprocesser.

Vil I inkludere ølsmagning til polterabend i Vejle eller Svendborg, forudbestilles det via info@gorillapark.dk eller tlf. 2916 7475.

Book Jeres polterabend i god tid

Book jeres polterabend i god tid – ikke mindst hvis I er et større selskab. Vores polterabend kan bookes direkte ved at benytte vores online booking, hvis I er mindre end 20 personer.
Er I flere end 20 personer, ønsker I spisning eller andre sjove aktiviteter eller har du bare spørgsmål til planlægningen er du mere end velkommen til at kontakte os.

Luksus teltoplevelse

Online Bordbestilling