Teambuilding

Investér i dine medarbejdere med
god teambuilding

Hos Gorilla Park Svendborg og Vejle tilbyder vi teambuilding øvelser til teams i virksomheder. Gennem aktiviteter, der kan være både sjove og udfordrende, hjælper vi teams med at udvikle tillid, kommunikation og samarbejde. Vi har en række forskellige aktiviteter at vælge imellem, så vi kan skræddersy aktiviteterne til dit teams behov.

Hold jeres teambuilding i
Gorilla Park

Hos Gorilla Park tilbyder vi rammerne for en god blanding af aktiviteter, der fremmer holdånd, kommunikation og problemløsning i teamet i Svendborg og Vejle.

  • Hjælp hinanden med at komme igennem vores klatrebaner og styrk samarbejdet, tilliden og teamets evne til at løse problemer
  • Gå tur sammen i vores grønne områder, der dækker smuk natur som skov og eng – og styrk kommunikationen og holdånden ved at få talt om de emner, der rør sig
  • Nyd et måltid sammen i uvante omgivelser og styrk de private bånd mellem teammedlemmerne
  • Vælg tillægsaktiviteter som lerdueskydning og ølsmagning og skab en mindeværdig dag fuld af spænding (kun tilgængeligt i Svendborg)

Hvad er teambuilding egentligt?

Teambuilding er en proces, der hjælper folk til at arbejde mere effektivt sammen. Det kan bruges i alle typer organisationer, herunder virksomheder, skoler og kommuner.

Der er mange fordele ved teambuilding, herunder forbedret kommunikation, øget tillid til teammedlemmer, bedre samarbejde og højere niveau af kreativitet og produktivitet.

Der findes en række forskellige tilgange, og den mest effektive tilgang vil variere alt efter teamets behov. Nogle almindelige aktiviteter omfatter problemløsningsøvelser, isbrydere og gruppespil.

Problemløsningsøvelser kan hjælpe teams med at identificere og overvinde kommunikationsbarrierer og med at udvikle kreative løsninger på problemer. Isbrydere er aktiviteter, der hjælper folk til at lære hinanden at kende og opbygge tillid. Gruppespil kan bruges til at fremme teamwork og samarbejde.

Uanset hvilken fremgangsmåde der anvendes, er det vigtigt at sikre, at alle teammedlemmer føler sig involveret og støttet. Teambuilding bør være en løbende proces og ikke en engangsbegivenhed.

Hos Gorilla Park tilbyder vi en række forskellige aktiviteter, der kan være med til at fremme jeres teambuilding i virksomheden. Kontakt os, og hør mere om mulighederne i forbindelse med jeres event.

Kom til teambuilding i Svendborg

Kom til teambuilding i Svendborg og oplev den smukke natur omkring klatreparken og Skjoldemose Gods, som får jer ned i gear, så snart I ankommer. 

I Svendborg tilbyder vi teambuilding, som styrker samarbejde, kommunikation og teamånd. Det kan både være gennem klatring, gruppe-coaching, lerdueskydning eller andre sjove aktiviteter, der giver jer en unik oplevelse sammen som gruppe. I kan også lave mad over bålet, sove i lækre glampingtelte eller holde workshop i vores skovpavillon.

Uanset om I er en virksomhed, skole eller sportsklub tilbyder vi spændende aktiviteter, der rykker jer tættere sammen og hjælper med at nå jeres mål med teambuilding på Fyn.

Tag til teambuilding i Vejle i flot natur

Besøg hjertet af Jylland, og prøv udendørs teambuilding i Vejles trætoppe i Nørreskoven.

I vores klatrepark kan du og dit team styrke båndene mellem jer og forbedre jeres teamwork i uvante rammer. Det kan både være gennem klatring, segway safari, gruppe-coaching eller andre aktiviteter med fokus på samarbejde. I kan også spise lækker mad i naturen og snakke om alt det der skal vendes – hvad end det er sjove snakke om klatreoplevelsen eller faglige snakke udenfor de vante mødelokaler. Og hvis I skal have lidt ekstra at snakke om tilbyder vi også både ølsmagningis-smagning og førstehjælpskurser i klatreparken.

Vi har mere end 10 års erfaring med at lave teambuilding i Vejle, og skræddersyer efter jeres behov, uanset om I er virksomhed, skole en anden gruppe, der skal rystet sammen.

Aktiv teambuilding:
5 grunde til at vælge bevægelse sammen

Når det gælder teambuilding, kan det være svært at vide sig sikker på, om det er den rigtige aktivitet, I giver jer i kast med. Derfor har vi samlet 5 gode grunde til, hvorfor I skal vælge aktiviteter, der kræver bevægelse.

1. Det er sjovere

Der er ingen tvivl om det – aktiv teambuilding er sjovere end stillesiddende alternativer. Det får alle op og i bevægelse og fremmer en følelse af sjov og konkurrence blandt teammedlemmerne.

Aktiv teambuilding er også mere engagerende end andre former for events. Det kræver, at alle deltager er involveret i aktiviteterne, hvilket er med til at fremme en følelse af sammenhold og teamwork. Sidst men ikke mindst er det også typisk de aktive øvelser, der giver flere grin, og som gør at eventet vil blive husket. Derfor kan der også være en større chance for, at teammedlemmerne husker de pointer, de fik med fra dagen.

Selvom der kan være seriøse årsager til at vælge teambuilding (som f.eks. trivsel og bundlinje), behøver selve aktiviteterne til eventet ikke at være dybt seriøse. Tværtimod, hvis man gerne vil have et team, der er rystet godt sammen.

2. Det fremmer tilliden

Aktive teambuilding-aktiviteter involverer ofte øvelser der kræver, at deltagerne stoler på hinanden. Teamets medlemmer bliver altså nødt til at stole på hinanden.

Tillid er afgørende for, at ethvert team kan fungere ordentligt og opnå resultater, for uden tillid mindskes kommunikationen og holdånden. Øges tilliden, ser vi i stedet et team, der kommunikerer beder om hjælp og udfordrer hinanden.

Gennem aktiv teambuilding sættes teamet også i situationer, hvor de er nødt til at kommunikere med hinanden enten for at hjælpe hinanden med at komme igennem forhindringerne, eller for at samarbejde om at løse en opgave.

Luksus teltoplevelse

3. Det styrker kommunikationen

Der er ingen tvivl om det – aktiv teambuilding er sjovere end stillesiddende alternativer. Det får alle op og i bevægelse og fremmer en følelse af sjov og konkurrence blandt teammedlemmerne.

Aktiv teambuilding er også mere engagerende end andre former for events. Det kræver, at alle deltager og er involveret i aktiviteterne, hvilket er med til at fremme en følelse af sammenhold og teamwork. Sidst men ikke mindst er det også typisk de aktive øvelser, der giver flere grin, og som gør at eventet vil blive husket. Derfor kan der også være en større chance for, at teammedlemmerne husker de pointer, de fik med fra dagen.

Selvom der kan være seriøse årsager til at vælge teambuilding (som f.eks. trivsel og bundlinje), behøver selve aktiviteterne til eventet ikke at være dybt seriøse. Tværtimod, hvis man gerne vil have et team, der er rystet godt sammen.

4. Det forbedrer problemløsnings-færdighederne

Der er mange grunde til, at aktiv teambuilding hjælper dit teams problemløsningsevner. For det første ser teamets medlemmer hinanden i uvante situationer, hvilket gør dem bedre i stand til at forstå hinandens styrker og svagheder. Denne forståelse kan hjælpe teamet til at samarbejde bedre og løse problemerne sammen. Desuden kan teams, der arbejder aktivt sammen om at nå et fælles mål, have større sandsynlighed for at stole på hinanden og være mere effektive i deres problemløsning.

Luksus teltoplevelse

5. Det styrker motivationen
og moralen

Når teamet skal arbejde sammen om at gennemføre uvante problemstillinger i nye omgivelser, lærer holdmedlemmerne at motivere og inspirere andre. De nye rammer nedbryder de barrierer, der ellers kan være i hverdagen, og teamets medlemmer viser typisk derfor mere af sig selv.

Aktiv teambuilding kan også øge moralen. Efter en god dag sammen, hvor teamet har klaret en række udfordringer, hjælper det deltagerne til at have en følelse af at have opnået noget sammen – og det giver holdånd. Det hjælper teammedlemmerne til at få en følelse af succes og kammeratskab og styrker båndene imellem teamet.

Udendørs teambuilding er bare bedre

Der sker noget helt særligt, når vi er udenfor – særligt hvis vi fra arbejdet er vant til at være indenfor. Ud over at få noget frisk luft og bevægelse, er der også andre ting på spil, når vi vælger at tage øvelserne med udenfor.

Der er noget ydmygt over at være overladt til vejrets luner, og vi kommer ud af vores komfortzone. Vi har derfor mindre kontrol, hvilket giver os en tendens til at slippe vores barriere i højere grad. Og så er vi typisk i uformelle omgivelser, hvilket giver en helt anden stemning, end hvis vi sidder rundt om et bord i et mødelokale.

Nogle af de udendørs teambuilding-aktiviteter kan omfatte events som vandreture, orienteringsløb, skattejagter og kanoture:

  • Vandreture får folk til at bevæge sig og arbejde sammen. Det giver også mulighed for at knytte bånd til holdkammeraterne og opbygge kommunikationen.
  • Orienteringsløb kræver teamwork og kommunikation for at løse opgaven. Det er også med til at opbygge problemløsningsfærdighederne i teamet.
  • Bjergbestigning kræver teamwork, kommunikation og problemløsningsevner. Det giver også mulighed for at knytte bånd til holdkammeraterne.

Der er lidt langt til Caminoen og Mount Everest, men i vores klatrepark nær Svendborg, kan vi tilbyde den bedste løsning til dig, der vil have et event, der er lidt tættere på.

Online Bordbestilling