Teambuilding

En god investering i dine kolleger

Leder du efter nogle helt specielle rammer for teambuilding på Fyn eller i Trekantsområdet? Så er Gorilla Park et rigtig godt bud!

I Gorilla Park er der rig mulighed for at styrke fællesskabet samtidigt med, at I bliver udfordret både fysisk og mentalt. Med vores gode beliggenhed i Vejle eller i Svendborg, nær Odense er vi omgivet at smuk natur, der indbyder til gode stunder med kollegerne.

Med de mange klatrebaner fra meget nem til ekstrem svær er Gorilla Park et rigtig godt sted at arbejde med sociale relationer.
Klatring kan noget helt specielt, når det handler om at facilitere kommunikation, beslutningskraft og gruppedynamikker. Elementet er rigtig god til at facilitere den direkte dialog, rolleskift og beslutninger.

Et firmaevent, der sent vil blive glemt

I Gorilla Park har vi fantastiske rammer for at skabe et firmaevent, som med garanti kommer til at kunne huskes! 
Vi har udfordringer for alle, hvadenten det drejer sig om adrenalin-junkies eller mere højdeforskrækkede og derfor får hele personalegruppen en god oplevelse.

Gruppecoaching, aktiviteter og bespisning

I Gorilla Park tilbyder vi gruppecoaching, som ligeledes finder sted i Gorilla Park’s fantastiske omgivelser. Derudover kan klatringen også kombineres med andre aktiviteter i skoven såsom segway, mountainbike, bueskydning, spisning og meget mere.

GRUPPECOACHING SOM SUPPLEMENT

“2 + 2 = 5” – fællesskabet styrker modet!

Et klatreevent kan kombineres med gruppecoahcing. Gruppecoaching er et “ekstra lag” til klatringen. Grundelementerne i gruppecoaching, handler om at “kende sig selv”, håndtere hinandens følelser og bruge gruppedynamikken til at tackle udfordringerne. Vi inddeler jer typisk i grupper med 4-5 personer.

Efter en kort indledning om, hvorfor klatring i Gorilla Park er både skræmmende og dragende, bliver grupperne bedt om internt at diskutere tilgang og roller samt hvilke mål man ønsker at sætte i gruppen. Efter en “fist of five” begynder selve klatringen gruppevis, med det fælles mål for øje. Dette foregår under supervision fra en af Gorilla Parks instruktører. Efter hvert gennemført delmål er der en kort evaluering og måske en regruppering og endnu en “fist of five”.

Afhængig af mod og hurtighed, vil der være tid til “fri klatring” bagefter. For at skabe de bedste grupper, er det at fortrække at der er lavet grupper før ankomst til Gorilla Park. Grupperne skal helst være bredt sammensatte af forskellige persontyper.

Luksus teltoplevelse

Online Bordbestilling