Vejle

Vores klatrepark i Vejle

Er du klar til at teste dig selv i enestående omgivelser? Vores klatrepark i Vejle byder på super fede udfordringer og klatreoplevelser, hvor alle størrelser kan være med. Du kan være sikker på en forrygende oplevelse ud over det sædvanlige, når du besøger vores klatrepark. Oplev suset og spændingen iført det bedste klatreudstyr – så du kan udfordre højderne. Sikkert og sjovt. 

Opnå nye højder i Gorilla Park. Vores klatrepark i Vejle tilbyder et væld af fantastiske aktiviteter til stor morskab og gys for vores gæster. Klatreparken i Vejle byder på forskellige sværhedsgrader, så selv om du måske er uøvet i klatreverden, så kan du sagtens forsøge dig frem i dit helt eget tempo og få en munter og spændende oplevelse. Der er også mulighed for at kaste sig ud i de vildeste udfordringer, der aktiverer både hjerne og krop! Udover almindelige klatring tilbyder vi også en lang række events.

Slip dit indre legebarn fri i klatrepark i Vejle

Skal der ske noget nyt og anderledes? Når du besøger Gorilla Park, skal du være klar til at træde ud af de vante rammer. Vær sammen som klasse, familie eller venner og drag til vores klatrepark i Vejle. Her kan i være sammen på en ny og aktiv måde. Udforsk de betagende omgivelser, og få hinanden igennem klatreparken i Vejles forskellige baner og forhindringer. Sving dig mellem træerne, prøv vores svævebaner, der i alt strækker sig over 900 meter – og hep på dine venner eller børn, når modet en gang for alle skal testes af i vores fede omgivelser.

Som noget helt særligt tilbyder klatreparken i Vejle muligheden for at prøve hele 7 forskellige baner af, der alle varierer i niveau – så der er udfordringer, sjov og spænding til dem fra 4 år og op. Yderligere byder klatreparken i Vejle på den helt store udfordring til til klanens absolut modigste. Begiv dig ud på samlet 2 km spænding i klatreparken i Vejle, hvor klatrerbanerne veksler fra 1-21 meters højde. Vi garanterer dig en sjov dag i fede og sikre omgivelser!

Gør dig klar til
en vild klatretur!

Du modtager altid en grundig sikkerhedsinstruktion af vores instruktører, da det er vigtigt for os, at du fra start af føler dig sikker og godt klædt på til at kaste dig ud i klatreuniverset. Parken har 2 fuldt udstyrede instruktionsanlæg, hvor man sammen med vores dygtige instruktører gennemgår en grundig instruktion i anvendelse af seler og karabiner, og hvorledes man begår sig på banerne. Vi anvender det prisbelønnede og patenterede sikringssystem SSB Safe-Link. Læs mere om sikkerhed og udstyr her.

Hvis du skal være fuldstændig sikker på at få plads, når du besøger vores Klatrepark i Vejle, så bør du altid booke tid på vores hjemmeside på forhånd. Herved sikrer du dig, at du ikke hører forgæves. Lad stiletterne, det løse tøj og de kæmpe øreringe blive hjemme, og ifør dig i stedet tøj til en aktiv dag.

Vi glæder os til at se dig i vores klatrepark!

Online Bordbestilling