Vejle

Klatrepark i Vejle: Sjov og spænding for alle!

Er du klar til at udfordrer dig selv i naturskønne omgivelser? Vores klatrepark i Vejle byder på super fede udfordringer og klatreoplevelser, som passer til alle aldre og størrelser. Du kan være sikker på at få en tryg og abesjov oplevelse ud over det sædvanlige, når du besøger vores klatrepark i Jylland. Oplev suset og spændingen iført det bedste klatreudstyr – så du kan udfordre dig selv i højderne i en tryg, smuk og underholdende atmosfære.

Klatreparken i Vejle tilbyder mange fantastiske aktiviteter til stor morskab og gys for vores gæster. Uanset om du er nybegynder eller erfaren klatrer, tilbyder klatreparken i Vejle baner i forskellige højder og sværhedsgrader, så du kan udforske i dit eget tempo. 

Udover den almindelige klatring tilbyder vi også en lang række events, der tilføjer ekstra dimensioner til din klatreoplevelse.

Oplev en verden af eventur og sjov i vores klatrepark i Vejle – book din oplevelse i dag!

Aktivt samvær i klatrepark i Vejle

Skal der ske noget nyt og anderledes? Når du besøger Gorilla Park, skal du være klar til at træde ud af de vante rammer og gøre dig klar til sjov og leg i naturen. 

Saml din klasse, familie eller venner og tag til vores klatrepark i Vejle. Her kan I være sammen på en ny og aktiv måde i Vejles smukke natur. Udforsk Nørreskoven fra oven, og få hinanden igennem klatreparken i Vejles forskellige baner og forhindringer. Sving dig mellem træerne, prøv vores mange svævebaner, der i alt strækker sig over 900 meter – og hep på dine venner eller børn, når modet bliver testet i fede omgivelser.

I Gorilla Park Vejle kan du prøve hele 7 forskellige baner, der alle varierer i niveau og længde – så der er udfordringer, sjov og spænding til alle fra 4 år og op. Og for de modigste har klatreparken i Vejle også de helt store udfordringer! Begiv dig ud på samlet 2 km spænding i trætoppene, hvor klatrebanerne varierer i højde fra 1 til 21 meters højde!

Vi garanterer en sjov dag fyldt med sjov og fede oplevelser i sikre omgivelser!

Sådan bliver du klar til en vild klatretur!

Du modtager altid en grundig sikkerhedsinstruktion af vores instruktører! Det er afgørende for os, at du fra start af føler dig sikker og godt klædt på til at kaste dig ud i klatreuniverset. Klatreparken i Jylland har 2 fuldt udstyrede instruktionsbaner, hvor vores erfarne instruktører gennemgår en grundig instruktion i brug af seler og karabiner – og hvorledes man begår sig på banerne. Vi bruger det prisbelønnede og patenterede sikringssystem SSB Safe-Link. Læs mere om sikkerhed og udstyr her

Hvis du skal være helt sikker på at få plads, når du besøger vores klatrepark i Vejle, anbefaler vi at du booker tid på vores hjemmeside på forhånd. Det er billigere (hvis du booker 24 timer inden) og du sikrer dig, at du ikke kommer forgæves. 

Lad stiletterne, det løse tøj og de store øreringe blive hjemme, og ifør dig i stedet behageligt tøj til en aktiv dag.

Vi glæder os til at se dig i vores klatrepark!

Online Bordbestilling