Vejle

Vores klatrepark i Vejle

Er du klar til at teste dig selv i enestående omgivelser? Vores klatrepark i Vejle byder på super fede udfordringer og klatreoplevelser, hvor alle størrelser kan være med. Du kan være sikker på en forrygende oplevelse ud over det sædvanlige, når du besøger vores klatrepark. Oplev suset og spændingen iført det bedste klatreudstyr – så du kan udfordre højderne. Sikkert og sjovt. 

Opnå nye højder i Gorilla Park. Vores klatrepark i Vejle tilbyder et væld af fantastiske aktiviteter til stor morskab og gys for vores gæster. Klatreparken i Vejle byder på forskellige sværhedsgrader, så selv om du måske er uøvet i klatreverden, så kan du sagtens forsøge dig frem i dit helt eget tempo og få en munter og spændende oplevelse. Der er også mulighed for at kaste sig ud i de vildeste udfordringer, der aktiverer både hjerne og krop! Udover almindelige klatring tilbyder vi også en lang række events.

Oversigt over banerne i Gorilla Park klatrepark Vejle

 

Slip dit indre legebarn fri i klatrepark i Vejle

Skal der ske noget nyt og anderledes? Når du besøger Gorilla Park, skal du være klar til at træde ud af de vante rammer. Vær sammen som klasse, familie eller venner og drag til vores klatrepark i Vejle. Her kan i være sammen på en ny og aktiv måde. Udforsk de betagende omgivelser, og få hinanden igennem klatreparken i Vejles forskellige baner og forhindringer. Sving dig mellem træerne, prøv vores svævebaner, der i alt strækker sig over 900 meter – og hep på dine venner eller børn, når modet en gang for alle skal testes af i vores fede omgivelser.

Som noget helt særligt tilbyder klatreparken i Vejle muligheden for at prøve hele 7 forskellige baner af, der alle varierer i niveau – så der er udfordringer, sjov og spænding til dem fra 4 år og op. Yderligere byder klatreparken i Vejle på den helt store udfordring til til klanens absolut modigste. Begiv dig ud på samlet 2 km spænding i klatreparken i Vejle, hvor klatrerbanerne veksler fra 1-21 meters højde. Vi garanterer dig en sjov dag i fede og sikre omgivelser!

1 . Baboon
Gorillasjov i børnehøjde.
For de helt små og dig der ikke er helt tryg med højderne, er Baboon banen som får dig trygt rundt i træerne. Du kommer til at kunne kælke mellem træerne, svinge dig i lianerne som en ægte Tarzan og svæve med fuld fart gennem skoven – og det hele i trygge rammer. Maximalhøjden på banen er halvanden meter over jorden, og med karabinerne fastklikket til banen kan du trygt sende de små bavianer afsted på tur rundt på den 13 forskellige og udfordrende forhindringer.

Vores nemmeste bane, som også kan benyttes af børn fra 4-7 år. 1 1/2 meters højde. Gennemføres på ca. 20 min.
2. Orangutang
Udfordringer for familien, venner eller kollegaer
På Orangutang kan hele familien blive udfordret igennem banens mange forskellige forhindringer. Her gælder det om at have tungen lige i munden, når vippebroen med de vippende træstammer skal krydses og når der skal balanceres på en slackline mellem to træer. Men det er slet ikke det hele! Du kommer til at bevæge dig hele 6 meter op over jorden og slutter af med det lange svæv gennem parken, hvor du for alvor kan mærke vinden i gorillapelsen. Hvem brøler højest?

For alle fra 8 år. Nem. 6 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 30. min.
3. Gorilla
Nu bliver det brølende morsomt
Er du klar til at svinge mellem træerne på den kæmpe kokoskugle, klatre på bølgen og sno dig i træerne? Jungle Trail er garanteret sjov rundt på 13 elementer i op til 8 meters højde, hvor du både skal være hurtig og præcis på fødderne. Du kommer til at blive udfordret på ”rolling logs”, hvor træstammerne ruller. Hvad siger du? Skal man bevæge fødderne med forsigtighed eller være hurtig på poterne som en rigtig gorilla?

For alle fra 8 år. Nem. 8 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 30. min.
4. Jungle Trail
Hvem behersker den ægte balancekunst i højderne?
På Gorillabanen bliver det lige lidt vildere end før. Her kommer du op i hele 12 meters højde og bliver især udfordret på balancen. Du kommer til at skulle over Hells Crossing, en udfordrende bomgang, stå på snowboard i højderne og møder de berygtede inkastolper, hvor aber bliver skilt fra gorillaerne. Er du nok gorilla til at klare dig igennem, kan du til slut nyde den lange svævebane gennem parken og slutte af med at hoppe ud fra den sidste platform i 8 meters højde.

For alle fra 8 år. Middel svær. 10 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 45 min.
5. Silverback
Hvem bestemmer?
Er du flokkens eneste rigtige silverback? Så må du bevise dit værd på Silverback, hvor du helt sikkert kommer til at få sved i pelsen, når du skal besejre klatrevæggen, inkastolperne, stoplestigen og ikke mindst mini Tarzan, hvor hver en lille muskel skal i brug for at besejre nettet. På Silverback bliver du udfordret i alt det en rigtig Gorilla skal besidde. Nemlig god balance, styrke og ikke mindst kunne give et ordentligt Gorillabrøl. Tør du?

For alle fra 10 år/130 cm. Middel-svær. 15 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 45 min.
6. Flying Gorilla
Sus i pelsen...
Er du vild med svævebaner så er Flying Gorilla lige noget for dig! Den kommer over en stor del af Nørreskoven - med 17 svæv og næsten 900 meter lang! Her får du en unik oplevelse helt oppe i det øverste af trækronerne samtidig med at du kan nyde den smukkeste udsigt.

Det er er banen, der bare SKAL OPLEVES! Man kan først nyde suset på Flying Gorilla, når man har gennemført minimum Jungle Trail (bane 4).

For alle fra 10 år/130 cm og op. Middel 15 meters højde.
Banen gennemføres på ca. 40 min.
7. Alpha
Vildere bliver det ikke…
På Alpha bliver du nødt til at give alt, hvad din indre gorilla har. Du kommer til at blive fysisk udfordret på den 24 (!) elementer lange bane, hvor du først og fremmest skal overvinde klatretræet. Når du står på toppen i 18 meters højde føler du dig som på toppen af verden. Og med et ægte silverback-kald kommer du til at være parkens overgorilla for en stund. Men du er slet ikke færdig endnu. Rundt på banen kommer du til at skulle udfordre de svære gigantgynger, stigbøjlerne og ikke mindst det store Tarzan sving, hvor du kun har én chance. Spild den ikke for ellers må du føle dig slået som gorilla og starte forfra! Man må først udfordre sig selv på Alpha, når man har gennemført enten Gorilla (4) eller Silverback (5).

For alle fra 12 år/150 cm. Svær. 21 metes højde.
Banen gennemføres på ca. 1 time.
Gorilla Big Swing
Som om du ikke har fået nok...!
Gorilla Big Swing er vores "manddomsprøve" som også kvinder er vilde med at kaste sig ud. Langsomt bliver du trukket 15 meter op i en selegynge og så hænger du oppe under trækronerne. Det er dig selv, der skal trække splitten. Føl hvordan alting forsvinder under dig - først i frit fald og derefter sving, der slynger dig op trækronehøjde på den anden side.
Tro os, her brøler du - man kan simpelthen ikke lade være!

Fra 10 år/150 cm. Vild! Ca. 5 min.
Tidligere
Næste

Inden dit besøg i klatreparken i Vejle

Du modtager altid en grundig sikkerhedsinstruktion af vores instruktører, da det er vigtigt for os, at du fra start af føler dig sikker og godt klædt på til at kaste dig ud i klatreuniverset. Parken har 2 fuldt udstyrede instruktionsanlæg, hvor man sammen med vores dygtige instruktører gennemgår en grundig instruktion i anvendelse af seler og karabiner, og hvorledes man begår sig på banerne. Vi anvender det prisbelønnede og patenterede sikringssystem SSB Safe-Link. Læs mere om sikkerhed og udstyr her.

Hvis du skal være fuldstændig sikker på at få plads, når du besøger vores Klatrepark i Vejle, så bør du altid booke tid på vores hjemmeside på forhånd. Herved sikrer du dig, at du ikke hører forgæves. Lad stiletterne, det løse tøj og de kæmpe øreringe blive hjemme, og ifør dig i stedet tøj til en aktiv dag. Book dit næste besøg her.

Vi glæder os til at se dig i vores klatrepark.

Online Bordbestilling