Segway Safari i Svendborg på Fyn

Segway Safari i Svendborg på Fyn

Vil du opleve skovene omkring Svendborg på en helt ny måde? Tag på segway safari!

I samarbejde med Segway Langeland kan du kombinere klatring med en skov-safaritur på Segway.

Spænd hjelmen og begynd at køre, mens du nyder den fantastiske udsigt og natur. Sus igennem skovens bakkede terræn og konkurrer mod dine venner om at komme først over målstregen. Når du er færdig med segwayen, kan du få en kort pause og nyde den friske luft og den smukke natur omkring dig i Geoparken Det Sydfynske Øhav.

En segway tur i Svendborg er en sjov og unik måde at se og opleve det smukke område på. Det er en spændende tur, som vil give dig masser af minder til at tage med hjem.

Book jeres segway safari i dag!

Vi tilbyder den ultimative oplevelse for grupper og firmaer. Du og dit team vil få mulighed for at opdage naturen på en anderledes og sjov måde. Prisen er 10.000 kr for 30 minutter inklusiv de første 20 personer. Prisen pr. efterfølgende person er 250 kr. pr. person. 

Vi har et kompetent team af instruktører, der kan lære dig og dit hold om segway kørsel, så I kan komme godt i gang. Efter et par øvelser vil du og dit team være klar til at se den smukke natur på en segway. Det er en oplevelse, I ikke vil glemme. Så kontakt os i dag og bestil jeres Segway Safari med det samme!

Online Bordbestilling