Faciliteter Svendborg

I vores klatrepark i Svendborg har vi gode faciliteter, som du kan få gavn af, når du besøger os i klatreparken.

Forplejning

Gorilla Park Svendborg er placeret i en af Skjoldemose Gods’ absolut smukkeste områder. Med udsigt over Det Sydfynske Øhav ligger ”Cafe GO!rillax”, hvor der sælges hjemmelavede panini (3 varianter), vand, sodavand, chips, kaffe, te, is, frugt, chokolade – se vores menu her.

Se vores smileys hos Fødevarestyrelsen.

Toiletfaciliteter

Vi har fine toiletfaciliteter i parken, men kan desværre ikke tilbyde handicaptoiletter.

Opbevaring af værdigenstande

Vi tager gerne imod dine værdigenstande og opbevarer dem for dig, imens du klatrer. Af pladsmæssige årsager har vi desværre ikke mulighed for at opbevare hele tasker.

Cykelvenner Øhavet

Gorilla Park Svendborg er en del af Cykelvenner Øhavet / Bike Friends. Bike Friends er et netværk på tværs af Det Sydfynske Øhav, hvor vi sammen gør noget ekstra for dig som cykelgæst. Her hos os finder du i vores åbningstid som minimum:

  • Cykelpumpe
  • Lappegrej
 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på din cykel!

Selskabslokale i Svendborg

Hvis du leder efter en smuk og uformel lokation, er vores hyggelige selskabslokale på Sydfyn det perfekte sted. Med sin fantastiske natur og vilde udsigt over marker og det Sydfynske Øhav er pavillonen det perfekte sted at afholde et smukt og anderledes arrangement. 

Gorilla Park har en smuk træ pavillon med plads til 75 personer ved siden af klatreparken i Svendborg. 

Den kan du leje til dit næste arrangement, uanset om det er til fødselsdagsfest, bryllup eller mødelokale. Vi dækker op til alle slags fester og arrangementer! 


Online Bordbestilling