Faciliteter Svendborg

Gør dig klar til et besøg i vores klatrepark i Svendborg, hvor vi tilbyder gode faciliteter til at give dig en god oplevelse, når du besøger os i klatreparken. , som du kan få gavn af, når du besøger os i klatreparken. Her er, hvad du kan forvente: 

Forplejning

Vores klatrepark Gorilla Park Svendborg, er placeret i en af Skjoldemose Gods’ absolut smukkeste områder. Den har udsigt over Det Geopark – Det Sydfynske Øhav, hvorfra du kan nyde medbragt eller købt mad. I vores café ”Cafe GO!rillax” sælges der hjemmelavede panini (3 varianter), vand, sodavand, chips, kaffe, te, is, frugt, chokolade – se vores menu her.

Se vores smileys hos Fødevarestyrelsen.

Toiletfaciliteter

Vi har fine toiletfaciliteter i parken, dog er vi desværre ikke udstyret med handicaptoiletter.

Cykelvenner Øhavet

Gorilla Park Svendborg er en del af Cykelvenner Øhavet / Bike Friends. Bike Friends er et netværk på tværs af Det Sydfynske Øhav, hvor vi sammen gør noget ekstra for dig som cykelgæst, så du kan føle sig tryg under din cykeloplevelse på Sydfyn. Her hos os finder du i vores åbningstid som minimum:

  • Cykelpumpe
  • Lappegrej
 

Vi glæder os til at byde dig velkommen, hvad end du besøger os for at klatre eller som cykelgæst. Gør dig klar til en uforglemmelig dag i naturen og i trætoppene i Gorilla Park Svendborg!

Opbevaring når du klatrer!

Når du klatrer i Gorilla Park Svendborg, skal du ikke bekymre dig om dine værdigenstande.

Vi tager gerne imod dine værdigenstande og opbevarer dem sikkert for dig, imens du klatrer. Af pladsmæssige årsager har vi desværre ikke mulighed for at opbevare hele tasker.

Værdiopbevaring koster 10 kroner!

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen, hvad end du besøger os for at klatre eller som cykelgæst. Gør dig klar til en uforglemmelig dag i naturen og i trætoppene i Gorilla Park Svendborg!

Overnat i smuk natur på Sydfyn

Sydfyn kan noget helt særligt. Det bakkede landskab bringer en unik stemning og smukke udsigter.

I disse naturskønne omgivelser kan du overnatte i Gorilla Park Svendborg, og få den fulde naturoplevelse i trykke rammer!

Vi tilbyder forskellige muligheder for overnatning, så I kan nyde den skønne natur i Geoparken til fulde. Uanset om I vælger at overnatte i eget telt, vores hyggelige hængekøjehotel eller i de luksuriøse bomuldstelte i parken, kan I være sikre på en tryg og komfortabel naturoplevelse. 

Der er naturligvis adgang til toiletter og bålsted, så I kan skabe gode minder omkring bålet under stjerne!

Læs mere her om overnatning i Svendborg her!

Selskabslokale i Svendborg

Hvis du leder efter en smuk og uformel lokation, er vores hyggelige selskabslokale på Sydfyn det perfekte sted. Med sin fantastiske natur og vilde udsigt over marker og det Sydfynske Øhav er pavillonen det perfekte sted at afholde et smukt og anderledes arrangement. 

Gorilla Park har en smuk træ pavillon med plads til 75 personer ved siden af klatreparken i Svendborg. 

Den kan du leje til dit næste arrangement, uanset om det er til fødselsdagsfest, bryllup eller mødelokale. Vi dækker op til alle slags fester og arrangementer! 


Online Bordbestilling