Familietur på Fyn

Tag familien med naturen

En familietur til Fyn er den perfekte måde at skabe hyggelige minder med familien samtidig med, at I får udforsket noget af alt det, som den charmerende danske ø har at byde på. Med sin smukke natur, de mange kulturelle attraktioner og den lækre mad er Fyn den perfekte destination for en god familietur, hvad end det er for en enkelt dag, en weekend eller en ferie.

Gå ikke glip af al den spænding og de eventyr, som denne vidunderlige ø har at byde på.

Sjove familie-aktiviteter på Fyn

Hvis du leder efter en sjov familieferiedestination i Danmark, er Fyn det perfekte sted. Med sin fantastiske natur og et væld af aktivitetstilbud er Fyn det perfekte sted at flygte fra hverdagens travlhed.

Der er masser af ting, som familier kan lave sammen på Fyn. Et par ideer er f.eks. at besøge de mange slotte og godser på Fyn, gå en tur i de smukke Svanninge Bakker eller tilbringe en dag på en af øens dejlige strande.

Vi kommer selvfølgelig heller ikke uden om Odense, Fyns hovedstad, også kendt som H.C. Andersens fødeby. Her finder du museer, dedikerede til den kendte forfatter, hyggelig caféstemning og meget mere.

Alt i alt byder Fyn på en masse spændende aktiviteter til familieturen – det er bare om at gribe dem!

Tag til Svendborg, og nyd det smukke Sydfyn

Sydfyn kan noget helt særligt. Det bakkede landskab bringer en unik stemning og smukke udsigter. Her finder du den hyggelige by, Svendborg, der byder på museer, caféer og shopping.

Fra Svendborg Havn er der adgang til det sydfynske øhav, der bestemt også er et besøg værd i forbindelse med jeres familietur. Her kan bl.a. være heldig at spotte Svendborgs delefin Delle.

Aktiv familietur i Svendborg

Leder I efter en vaskeægte ryste-sammen-tur for hele familien, der bringer adrenalin i kroppen og giver masser af gode grin, så kommer I ikke udenom vores Gorilla Park lidt uden for Svendborg.

Her byder vores instruktører og glade personale jer velkomne til vores egen “lille” grønne oase. Med fri adgang til både skov, park og eng er der masser af grønt at boltre sig i for alle aldre.

I skoven finder I vores klatrebaner, der byder på masser af spænding og kræver en god portion mod. Til gengæld får I masser af gåpåmod og latter, når først I når på den anden side.

Luksus teltoplevelse

Klatring for børn

Hos Gorilla Park har vi klatrebaner, der kan benyttes af børn fra 4 år og op. Har I børn yngre end 4 år, er I stadig velkomne i parken, hvor I kan nyde vores smukke grønne områder i skov og eng, vores café, og mange andre faciliteter, mens de større børn klatrer. Børn under 4 år må af sikkerhedsmæssige årsager ikke benytte klatrebanerne.

I vores klatrepark i Svendborg har vi i alt 8 klatrebaner:

  • Baboon & Orangutang med aldersgrænsen 4 år
  • Gorilla & Jungle Trail med aldersgrænsen 8 år
  • Silverback & Flying Gorilla med aldersgrænsen 10 år
  • Alpha & King Kong med aldersgrænsen 12 år


Hver bane tager 20-45 minutter at gennemføre, og I er velkomne til at prøve banerne lige så mange gange I har lyst i de 4 timer (inkl. instruktioner), som jeres billetter gælder.

Se vores oversigt over alle vores klatrebaner i Svendborg inkl. sværhedsgrader og aldersgrænser.

Læs også vores regler, om sikkerheden i parken og vores mest stillede spørgsmål. Har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os i forbindelse med jeres familietur

Nyd en tur i Gorilla Park med hele familien

Hvis I er på udkig efter en sjov og aktiv familietur, er Gorilla Park det perfekte sted! I vores park kan du nyde vores 8 forskellige klatrebaner i skovens trætoppe. Hvis I bliver sultne, har vi en hyggelig jungle-café, hvor du kan tanke op med sandwiches, snacks og drikkevarer, inden I klatrer videre. I har også mulighed for at medbringe jeres egne madpakker ved vores bord/bænkesæt i skoven. Når I er færdige med at klatre, har I helt sikkert brugt alle jeres kræfter. Så hvad med at slappe af på et medbragt tæppe i vores eng-område?

Uanset hvad I er til, kan I nemt bruge hele dagen i Gorilla Park Svendborg.

Luksus teltoplevelse

Online Bordbestilling