Blå mandag

Afhold Blå Mandag ved Svendborg eller Vejle

Gorilla Park har gennem årene været det fortrukne valg for mange konfirmander, der ønsker at gøre deres Blå Mandag til noget helt særligt. Gorilla Park tilbyder alle konfirmander en unik og spektakulær aktivitet, der ikke kun er sjov, men også skaber minder for livet.

Vores blå mandag tilbud gælder både i Svendborg og Vejle. I har mulighed for at spise og opholde jer under overdækket borde og bænke, når I ikke klatrer rundt i vores sjove klatrebaner, som er i forskellige højder og sværhedsgrader (fra 1,5 meter).

Bliver du konfirmand og skal din klasse have en særlig oplevelse, hører vi gerne fra dig. Gorilla Park er det perfekte sted at fejre Blå Mandag med en sjov og udfordrende aktivitet, hvor alle kan være med!

Få en sjov Blå Mandag i naturskønne omgivelser

En tur i Gorilla Park er et perfekt indslag på en god Blå Mandag nær Odense og Svendborg eller i Vejle. Sammen med dine venner kan du få sved på panden, gys i kroppen, kilden i maven og en ordentlig én på opleveren. Der er altid garanti for en sjov og uforglemmelig Blå Mandag i Gorilla Park. 

Klatreparken ved Svendborg ligger i smukke, naturskønne omgivelser. Med under 30 minutters transporttid fra Odense og mindre end 15 minutter fra Svendborg må klatreparken siges, at have en helt fantastisk placering. Om I herefter skal fortsætte resten af jeres Blå Mandag i Odense, Svendborg eller et helt tredje sted på Fyn, så er Gorilla Park er også en oplagt idé.


Vores park i Vejle ligger i den skønne Nørreskov på nordsiden af Vejle Fjord, kun 5 minutters kørsel fra motorvejen og Vejle Centrum. Det gør parken oplagt som et sjovt indslag på dagen, hvad enten den skal fortsætte i Vejle eller andre Østjyske byer som eksempelvis Aarhus. 

Forældreaktiviteter og Blå Mandag

Når konfirmanderne hygger sig i træerne på deres blå mandag, er der naturligvis kaffe på kanden til de forældre, som går en hyggelig dag i møde i Gorilla Park. Der er ligeledes mulighed for at udnytte de smukke områder til en skøn vandretur.


Gorilla Park i Vejle ligger lige overfor dyrehaven og kun et stenkast fra Vejle Fjord. I Gorilla Park Svendborg er der mulighed for at udnytte de smukke områder til en skøn vandretur. Her grænser Øhavsstien helt op til parken og kan frit nydes hele dagen. 

Online Bordbestilling