Teambuilding og Førstehjælp

Styrk teamet og lær at redde liv til firmaevent

Skal dit næste firmaevent være ekstra mindeværdigt? Så kombiner sjove udfordringer med livsreddende førstehjælp. 

Hos Gorilla Park tilbyder vi en unik oplevelse, der ikke kun styrker dit team, men også sikrer, at I er rustede til at redde liv og handle ansvarligt. 

Dagen handler ikke kun om at overvinde fysiske udfordringer, men også om at skabe et stærkere, mere samarbejdende og sikrere arbejdsmiljø for dig og dine kollegaer.

Udover at få alle fordelene ved teambuilding i Gorilla Park, får I også et førstehjælpskursus inkl. bevis af Du Kan Hjælpe.

Vi garanterer jer en sjov firmadag, hvor I tager vigtig læring med tilbage på arbejdspladsen. Uanset om det er individuelt eller om team, vil I føle jer sikre og forberedt på at reagere ansvarligt. Dét øger trivslen på arbejdspladsen.

Hvad går teamdagen ud på?

Til teambuilding og førstehjælp hos Gorilla Park begynder dagen med 3 timers førstehjælpskursus i hjertelungeredning og praktiske øvelser. Det giver jer livsreddende færdigheder og sikrer, at I kan håndtere nødsituationer. 

Med hjem får I førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd og et diplom til ophængning i jeres virksomhed. 

Efter førstehjælpskursus og en velfortjent frokostpause åbner Gorilla Park op for en eftermiddag fyldt med sjove udfordringer, spænding og klatring i vores klatrebaner. Her bliver teambuilding til en livlig oplevelse, hvor samarbejde og kommunikation testes i højderne (fra 1-26 meter).

I klatreparken venter der 8 baner i varende højde med over 100 forskellige udfordringer, som I kan opleve og gennemføre sammen. Det styrker teamet bånd og skaber minder, som I vil dele længe efter I har forladt trætoppene.

Teambuilding og førstehjælp til dit firmaevent

Vi kombinere førstehjælpens alvor med klatringens spænding for at give dig og dine kollegaer en helhedsoplevelse, der styrker de praktiske og sociale færdigheder i dit team. 

Har du brug for at vide mere eller overtale chefen til “Teambuilding og Førstehjælp”? Så læs mere her!

Glæd jer til en dag, der ikke kun ruster jer til at håndtere nødsituationer, men også styrker jeres bånd og skaber sjove minder. 

Online Bordbestilling