Lejrskole

Lejrskole i det Østjyske eller på Fyn

Skal du afholde en lejrskole på Fyn eller nær Vejle, så er en klatretur i Gorilla Park Svendborg eller Vejle et fantastisk indslag på turen. Vi står klar med et team af fantastiske instruktører, et meget sikkert klatresystem og nogle helt unikke rammer. Samtidig er klatreparken placeret i et område, hvor der der er masser af andre aktiviteter og udflugtsmål. En tur i klatreparken er en sund og udfordrende aktivitet som giver masser af grin, sjove oplevelser og sammenhold. Eleverne modtager en grundlæggende instruktion i klatring på banerne og lærer om klatreudstyr, sikring og adfærd i højderne. 

Klatringen er en aktivitet, der er socialt opbyggende, idet eleverne hurtigt indgår i nye rollesammensætninger og coacher hinanden i teams, fordi aktiviteten er uvant for de fleste. Klatreparken er opbygget således, at alle kan få en fantastisk oplevelse, også selvom man ikke er den modigste. Bane 1 er nemlig ikke højere end 1½ meter over jorden. 

Andre aktiviteter og overnatning?

I jeres lejrskoleoplevelse kan I også lave andre spændende aktiviteter i Gorilla Park! Hvis I planlægger en lejrskole i april, tilbyder vi en særlig pris på vores skoledage

På jorden tilbyder vi orienteringsløb, som virkelig kan udfordre fysikken i det kuperede terræn eller hvad med at supplere klasseudflugten med Segway Safari? En lejrskoledag i Gorilla Park er en enestående mulighed for, at styrke elevernes sammenhold og sociale relationer gennem uvante rammer.

I Gorilla Park Svendborg kan vi tilbyde overnatning i eget telt, kæmpe-bivuak eller i vores hængekøjehotel, så eleverne rigtig kan komme i pagt med naturen med en overnatning i det fri.

Gorilla Park Vejle ligger i cykelafstand fra både Vork Bakker, Vingsted Centret, Vejle City Camping og flere af Vejles øvrige attraktive lejrskole muligheder. Vi kan desværre ikke tilbyde overnatning i parken.

Online Bordbestilling