Blå mandag

Afhold Blå Mandag ved Svendborg eller Vejle

Gorilla Park har været rigtig godt besøgt af mange konfirmander, der har holdt Blå Mandag de sidste mange år. Gorilla Park tilbyder alle konfirmander i 2020 en spektakulær aktivitet på Blå Mandag, der sent vil blive glemt.
Bliver du konfirmand og skal din klasse have en særlig oplevelse i 2020 hører vi gerne fra dig!

En tur i Gorilla Park er et perfekt indslag på en god Blå Mandag nær Odense og Svendborg eller i Vejle. Sammen med dine venner kan du få sved på panden, gys i kroppen, kilden i maven og en ordentlig én på opleveren. Der er altid garanti for en sjov og uforglemmelig Blå Mandag i Gorilla Park. 

Klatreparken ved Svendborg ligger i smukke, naturskønne omgivelser. Med under 30 minutters transporttid fra Odense og mindre end 15 minutter fra Svendborg må klatreparken siges, at have en helt fantastisk placering. Om I herefter skal fortsætte resten af jeres Blå Mandag i Odense, Svendborg eller et helt tredje sted på Fyn, så er Gorilla Park er også en oplagt idé.
Vores park i Vejle ligger i den skønne Nørreskov på nordsiden af Vejle Fjord, kun 5 minutters kørsel fra motorvejen og Vejle Centrum. Det gør parken oplagt som et sjovt indslag på dagen, hvadenten den skal fortsætte i Vejle eller andre Østjyske byer som eksempelvis Aarhus. 

Forældreaktiviteter

Når konfirmanderne hygger sig i træerne, er der naturligvis kaffe på kanden til de forældre, som går en hyggelig dag i møde i Gorilla Park. Der er ligeledes mulighed for at udnytte de smukke områder til en skøn vandretur.
Gorilla Park i Vejle ligger lige overfor dyrehaven og kun et stenkast fra Vejle Fjord. I Gorilla Park Svendborg er der mulighed for at udnytte de smukke områder til en skøn vandretur. Her grænser øhavsstien helt op til parken og kan frit nydes hele dagen. 

GORILLA PARK SVENDBORG

Vores klatrepark i Svendborg har en fantastisk beliggenhed i det naturskønne Sydfynske område (lige uden for Svendborg).
Kun 30 minutters kørsel fra Odense og under 15 minutter fra Svendborg.

Vores klatrepark er populær og ofte besøgt af glade konfirmander fra Odense, Svendborg og resten af Fyn, som ønsker at afholde en unik Blå Mandag på Fyn.

Du kan læse mere om baner, faciliteter mv. ved at klikke her.

GORILLA PARK VEJLE

Vores klatrepark i Vejle ligger i et naturskønt område på nordsiden af Vejle Fjord i Nørreskoven. 
Med kun 5 minutters kørsel fra Vejles centrum eller E45 er det en oplagt mulighed for Blå Mandag for klasser fra hele Trekantsområdet og Østjylland.

Du kan læse mere om baner, faciliteter mv. ved at klikke her.

Lad os ringe dig op til en snak om Jeres næste event!

Online Bordbestilling