Selskabslokale i Svendborg

Selskabslokale i smukke omgivelser

Forestil dig at holde fest i et stort og rummeligt selskabslokale tæt på naturen og med udsigt over svajende marker og det Sydfynske Øhav. Tæt på naturen og i uformelle rammer, hvor dine gæster bliver blæst bagover af atmosfæren og roen der rammer dem, så snart de træder ind til din fest. 

Gorilla Park har opført en smuk træ pavillon med plads til 75 personer ved siden af klatreparken i Svendborg. 

Den kan du leje til dit næste arrangement, uanset om det er en konfirmation, fødselsdag, reception, bryllup, julefrokost eller noget helt andet. 

Eventyrligt event på Sydfyn

Hvis du leder efter en sjov og smuk lokation, er vores hyggelige selskabslokale på Sydfyn det perfekte sted. Med sin fantastiske natur og muligheder for et væld af aktivitetstilbud er klatreparken i Svendborg det perfekte sted at flygte fra hverdagens travlhed og afholde et eventyrligt event.

Vi dækker op til alle slags fester og hjælper gerne med at gøre dit arrangement lidt mere magisk.

Udover I selvfølgelig kan kombinere jeres fest med klatring, tilbyder vi også andre sjove aktiviteter som lerdueskydning, segway og brug af vores udendørsfaciliteter til selskabslege mm. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Konferencer, møder og kurser

Hold møde tæt på naturen i Gorilla Park Svendborg med udsigt over det Sydfynske Øhav. 

Her skaber rammerne naturligt tid og plads til nærvær, ro og fordybelse i hvilket som helst projekt.  

Selskabslokalet kan nemt forvandles til mødelokale, der kan bruges til møder, konferencer eller afholdelse af kurser for både store og små grupper.

Vi tilbyder, udover mulighed for klatring og forplejning, også teambuilding-aktiviteter, førstehjælpskurser eller noget helt tredje. 

Vigtigst af alt tilbyder vi uformelle rammer og stor fleksibilitet, så vi kan hjælpe med at skræddersy den mødeoplevelse som du ønsker.

Forplejning

Uanset om du bruger træ pavillonen til fest, møder eller kurser, vil vi gerne hjælpe med forplejning til dine gæster. 

Sydfyn gemmer på et hav af lokale delikatesser fra fødevareproducenter, gårdbutikker og bryggerier, som vi er stolte af at samarbejde med i Gorilla Park. 

Desuden rummer skoven også et stort bålsted, som også kan bruges i forbindelse med spisning eller hygge under arrangementet. 

Vil du hellere stå for forplejningen selv? Så er du selvfølgelig også velkommen til det.


Luksus teltoplevelse

Online Bordbestilling