Home

  • Da
  • En
Previous
Salgsvogn i det fri!
I vores salgsvogn kan der købes kildevand, sodavand, kaffe, is, sandwich og snacks.
Hold picnic i parken!
Medbragt mad og drikke må meget gerne indtages på vores overdækkende picnicborde, der er at finde lige ud for vores salgsvogn.
Næste
Hjem » Vejle »
Faciliteter

 I vores klatrepark i Vejle har vi en række faciliteter, som du er meget velkommen til at benytte dig af.

 

Salgsvogn

Hver dag kører vi en transportabel salgsvogn ud til klatreparken. I salgsvognen sælges billetter på dagen. Det er også her, at du skal henvende dig, hvis du har foretaget en online booking for at melde dig som fremmødt og få afklaret betaling. Fra salgsvognen sælges der ligeledes snacks, drikkevarer, kaffe, klatrehandsker, engangsregnjakker, t-shirts mv.

 

Toiletfaciliteter

I Helligkildehusene, som er de smukke røde træbygninger i Nørreskoven ved Gorilla Park findes to toiletter i bygningen til venstre bag ved de hvide døre i gavlen. Der er plads til at du kan klæde om, men ikke mulighed for bad.

 

Mad og drikke i Cafe GO!rillax

Det er muligt at leje vores gasgrill og købe hjemmelavede sandwich og burgere, varme og kolde drikke, is samt lidt sødt til ganen. Leje af grill forudsætter forudbestilling. Se mere her

 

Picnic-borde

Der er opstillet picnic-borde i parken, som du er meget velkommen til at benytte. Dette er ideelt til en familietur, da du enten kan medbringe din egen mad eller bestille ved os og kombinere klatringen med en hyggelig familiepicnic. Vi har mulighed for opsætning af terassevarmere på de dage, hvor det vil være nødvendigt.

 

Opbevaring af værdigenstande

Vi tager gerne imod dine værdigenstande (pung, nøgler, mobiltelefoner) og opbevarer dem for dig, imens du klatrer. Af pladsmæssige årsager har vi desværre ikke mulighed for at opbevare hele tasker i vores salgsvogn.

Priser 2019

Voksen(12år+)   Kr. 320

Junior(8-11år)    Kr. 270

Barn(4-7år)        Kr. 95

 

Rabat: online 30 kr. og lavsæson 50 kr.

(kun voksen/junior)

 

Se mere her   


 

Åbningstider

Vi sondrer imellem "almindelig åbningstid" og "åbent efter aftale".

 

Læs mere om vores åbningstider her

Online Bordbestilling