Further activities – events

Firma, personaleforening, tøseklub, logen, studiegruppen eller bare en 50 års fødselsdag? Led ikke længere! Vi giver dig et brøl af en oplevelse. Neden for kan du finde forskellige event-tilkøb. Har du andre ønsker eller spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os på info@gorillapark.dk/en.

NB! Priserne er angivet inkl. moms. Ved arrangementer med spisning forudsætter prisen, at drikkevarer købes hos os.

COZY GORILLA COURTESY PACK

Kaffe/the ad libitum og en flaske kildevand. Desuden 1 par handsker: 75 kr./pers.

GRUPPECOACHING

Som supplement til den almindelige klatring tilbyder vi gruppecoaching, som er et teambuilding-lag der bygges oven på. Læs mere om gruppecoaching her. Gruppecoachingen koster 3.000 kr. i tillæg og giver adgang til en times klatring mere.

SULTEN GORILLA?

Vi samarbejder med Thinggaard Food, der tilbyder lækre middage i skoven. Fra 50 kr./pers. til 295 kr./pers.

SEGWAY SAFARI

I samarbejde med Segway Langeland tilbyder vi at klatringen kombineres med en skov-safaritur på Segway. Priser fra 7.375 kr.  for 30 min. inkl. 20 pers.

LERDUESKYDNING (kun Svendborg)

Lerdueskydning med 5 prøveskud og 10 gældende skud per pers. Pris kr. 3750,- som inkluderer de første 15 personer. Pris pr. efterfølgende person er kr. 250,- pr. person. Ønskes ekstra skud kan dette tilkøbes for kr. 5,- pr. skud inkl. due.

JAGTBUESKYDNING (kun Svendborg)

Jagtbueskydning (min. 15 pers, ca. 1½ – 2 timer). Skudtræning på skive, herefter 5 skud på jagtbane: 3.150 kr. Pris per ekstra person herefter: 210 kr./pers.

OVERNATNING (kun Svendborg)

Teltplads: 40 kr./pers.
Laavo (maks 40 pers): 60 kr./pers.
Teambiuvak (maks. 100 pers): 60 kr./pers.
Hængekøjehotel (maks 25 pers): 150 kr./pers.

Online Bordbestilling