Svampetur og fællesspisning

Sank og spis svampe i skoven i Svendborg

Vil du lære reglerne for sankning og at kende forskel på de spiselige og de uspiselige svampe i skoven?

Det (og meget mere) kan du dykke ned i på vores svampeture, som finder sted:  

 

Søndag d. 1. oktober 2023 kl. 10 og torsdag d. 5. oktober 2023 kl. 16.30.

 

Turen vil blive en blanding af viden om sankning og samling af svampe. Når vi har samlet svampene, slutter vi af med en fælles frokost anrettet af Mikael Hansen fra Kulinarisk Sydfyn.

 

Det afholdes udendørs i skoven ved Skjoldemose og Gorilla Park, hvor du kan komme og være med til en anderledes naturoplevelse, hvor du kan lære mere om svampe og få inspiration til forskellige måder at spise dem på. 

 

Praktisk information om Svampetur på Fyn

Vi mødes ved parkeringspladsen ved Gorilla Park, hvor vi i samlet flok går i skoven. Her vil Anders Ulrich, der til daglig arbejder med skovbrug give os en instruktion og fodre os med do’s and don’ts, når man sanker i skoven. 

Derefter går vi på svampesamling med Klaus B. Adamsen, der guider os igennem, hvad man skal kigge efter, når man samler svampe. 

Til sidst tilbereder Mikael Hansen fra Kulinarisk Sydfyn svampe på  forskellige måder til frokost, som vi spiser i fællesskab efter et par gode timer i skoven.

Hele herligheden koster 300 kroner at deltage i og foregår søndag d. 1. oktober 2023 kl. 10 og torsdag d. 5. oktober 2023 kl. 16.30 i Gorilla Park.  

Tilmeld dig her senest d. 25. september

Luksus teltoplevelse

Obs! Der er kun 35 pladser pr. arrangement!

Svampetur-spørgsmål?

Ofte Stillede Spørgsmål:

  • Hvad inkluderer prisen? Din tilmelding inkluderer deltagelse i arrangementet, fortællinger fra eksperterne og en lækker svampefrokost.
  • Skal jeg medbringe noget? Vi anbefaler gode sko og tøj, der passer til udendørsaktiviteter samt en positiv nysgerrighed!
  • Hvad sker der, hvis det regner? Arrangementet finder stadig sted, medmindre vejret er ekstremt ugunstigt. Medbring passende regntøj og en paraply.

 

Kontakt: Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger? Kontakt os på info@gorillapark.dk, og vi vil være glade for at hjælpe.

Online Bordbestilling