Teambuilding Vejle

Få et bedre sammenhold med teambuilding i Vejle

Det er sjovt, det er givende og det styrker både kommunikation og tillid: Teambuilding i klatreparken i Vejle

 

Klatring kræver, at I arbejder sammen og hjælper hinanden for at komme igennem udfordringerne i trækronerne. Det skaber naturligt øget kommunikation mellem medarbejderne, hver gang der er en ny forhindring, der skal prøves. Det samarbejde og problemløsende kommunikation der opstår på klatrebanerne, vil også finde vej til arbejdspladsen – og når der støttes og informationdeles blandt medarbejderne, så styrkes tilliden i teamet samtidig.  

Alle kan være med – for vi har klatrebaner for alle! I Gorilla Park Vejle har vi klatrebaner i 1,5 til 21 meters højde, der er spækfyldt med over 100 udfordringer i varierende højde. De er fordelt på 7 forskellige baner, som hver tager mellem 15-60 minutter.

 

Når I vælger Gorilla Park Vejle til jeres teambuilding, kombinerer I en sjov og læring oplevelse i flot natur, der vil styrke jeres team og give jer uvurderlige færdigheder og relationer på arbejdspladsen.

 

Kontakt os i dag for at starte planlægningen af jeres teambuilding-eventyr i Vejle.

Sjove teambuilding aktiviteter i Jylland

I Vejle er der også andre muligheder for teambuilding, som styrker dit team. 

  • Bliv guidet og få en større grad af teambuilding og samarbejde med gruppe-coaching under klatring 
  • Grill-selv eller få os til det, så I kan styrke relationerne i virksomheden over fællesspisning i naturen – helt uformelt!
  • Gå en tur, løb et orienteringsløb eller kør på segway safari i Dyrehaven. Så har I med garanti noget at snakke om i laaang tid.
  • Prøv ølsmagning eller is-smagning alt efter hvad der passer til jeres arrangement
  • Øg sikkerheden og trivslen på din arbejdsplads ved at kombinere en dag med teambuilding med et kursus i livsreddende førstehjælp i Gorilla Park Vejle.

Book teambuilding, når det passer jer!

Vi tilpasser teambuilding-løsninger, der passer til jer! Det betyder, at I ikke er bundet af vores åbningstider. Når du og dit team tager til teambuilding i Vejle, finder vi et tidspunkt der passer jer! Vi åbner altid efter aftale med grupper, herunder virksomheder, skoler, m.m.

Prisen for klatring som teambuilding aktivitet starter ved 4.725 kr. (minimum 15 personer) herefter 315 kr. per person. Det giver jer 4 timers sjov klatring, der udfordrer jer og samtidig er en oplevelse, I sent vil glemme. Yderligere teambuilding-aktiviteter sammensættes efter jeres ønsker, og prisen varierer alt efter hvad I har brug for.

Kontakt os i dag, så vi kan sammensætte et underholdende teambuilding arrangement i Nørreskoven i Vejle. På den måde kan I styrke jeres samarbejde og forlade arrangementet med endnu stærkere bånd og minder. 

 

Online Bordbestilling