Familietur

Kvalitetstid med hele familien

Giv hele familien en god oplevelse med en familietur til Gorilla Park mellem Odense og Svendborg eller i Vejle. Hele familien vil med garanti blive udfordret på mod og styrke og få en sjov dag i hinandens selskab, som helt sikkert vil bidrage til samtalerne ved mange familiesammenkomster bagefter.

Børn ned til 4 år kan deltage, og i klatreparken er der rig mulighed for at kombinere klatringen med en hyggelig picnic med hele familien. Nyd en alletiders familietur i Gorilla Park Svendborg eller Vejle, hvor der også er mulighed for at nyde de smukke omgivelser omkring parken til en skøn vandretur. Øhavsstien I Svendborg grænser helt op til parken og kan nydes hele dagen, mens Dyrehaven i Vejle og den skønne Vejle Fjord, kun er 5 minutters gang fra parken.

Har du spørgsmål? Hvis ja, kan du se om vi har svaret på dit spørgsmål her og ellers er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne for at arrangere en familieudflugt til Gorilla Park Svendborg, kun 30 min fra Odense eller til Gorilla Park Vejle, kun 5 minutter fra motorvej E45. 
Hvis du allerede har besluttet dig for, at Gorilla Park skal være destinationen for den næste familietur, kan du blot gå direkte til booking.

Masser af smil i klatreparken
Online Bordbestilling