Firmaarrangement – Fyn

Firmaarrangement Fyn

Hvis du planlægger et firmaarrangement på Fyn eller en god omgang teambuilding i nærheden af Odense, men ikke ønsker at sprænge budgettet, er Gorilla Park i Svendborg et rigtig godt bud. Det er med garanti alle pengene værd. Vores klatrepark er populær og ofte besøgt af selskaber og firmaer fra Odense, Svendborg og resten af Fyn, som ønsker at afholde et unikt firmaarrangement på Fyn. 

Når du holder dit firmaarrangement på Fyn hos os, får du og dine ansatte mulighed for at boltre jer på en masse vilde klatrebaner. I 1-26 meter over jorden er der fastspændt diverse forhindringer mellem træerne. Her kan I blandt andet prøve kræfter med svævebaner, base jumps, tarzansving og snowboards. Vores forhindringer findes i flere forskellige sværhedsgrader, så der er noget for enhver.

Skab glæde med dit næste Firmaarrangement på Fyn

Dine medarbejdere vil helt sikkert få meget ud af jeres næste arrangement hos os. Se nedenstående klip, hvor Hærens Trænregiment har været på tur i Gorilla Park, så de kunne styrke sammenholdet imellem soldaterne. Den glæde du ser her, kan du roligt forvente, hvis du holder dit næste firmaarrangement på Fyn hos Gorilla Park.

Skal du holde firmaarrangement på Fyn? Så kan du med fordel prøve Gorilla Park i Svendborg, ikke særlig langt fra Odense, og lade os skabe rammerne for gode minder.

 

Firmaarrangement på Fyn med styr på sikkerheden

Vores instruktører er eksperter i at klatre rundt på vores baner. Og så er de veluddannet på området. Derfor lover vi dig, at du og dine ansatte først slippes løs på banerne, når vi har gjort jer klar. Det betyder, at I bliver instrueret grundigt, mens I får specielt sikkerhedsudstyr på. Du kan dermed roligt vinke farvel til eventuelle bekymringer om sikkerhed, mens I er til et firmaarrangement på Fyn i Svendborg tæt på Odense.

Leder du efter et sted at afholde dit næste firmaarrangement på Fyn? Så kan du prøve Gorilla Park i Svendborg – her kan I rigtig slå jer løs med vilde forhindringer og god stemning.

Firmaarrangement Fyn – hos Gorilla Park får du noget for pengene

Et firmaarrangement på Fyn i Gorilla Park i Svendborg, der ligger i nærheden af Odense, er en garanteret god investering i medarbejderne. Med en dag svingende gennem trætoppene i naturskønne omgivelser, kommer du så langt væk fra kontoret som muligt. Giv dine medarbejdere en sjov og uformel oplevelse, der både styrker sammenhold og sociale relationer i virksomheden, næste gang der skal være et firmaarrangement på Fyn. 

Vores klatrepark i Svendborg har en fantastisk beliggenhed i det naturskønne Sydfynske område (lige uden for Svendborg). Kun 30 minutters kørsel fra Odense og under 15 minutter fra Svendborg må parken siges at have en yderst central placering. Hvis du skal planlægge et firmaarrangement på Fyn, så er du kommet til det helt rette sted.

Se vores priser for klatring og for eventuelle tilkøb (forplejning, andre aktiviteter  mv.).

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Bliv klogere på vores priser ved at klikke her. 

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer i mellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage og instruktionstider

Læs mere om vores åbningstider her.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk
Online Bordbestilling