Firmaevent – Odense

Hvis du planlægger at arrangere et firmaevent eller teambuilding i Odense og omegn, men ikke ønsker at sprænge budgettet, er Gorilla Park Svendborg et rigtig godt bud. Det er med garanti alle pengene værd. Vores klatrepark er populært og ofte besøgt af selskaber og firmaer fra Odense, Svendborg og resten af Fyn, som ønsker at afholde et unikt firmaevent.

En garanteret god investering!

En teamdag i Gorilla Park ved Odense er en garanteret god investering i medarbejderne. Med en dag svingende gennem trætoppene i naturskønne omgivelser, kommer du så langt væk fra kontoret, som muligt. Giv dine medarbejdere en sjov og uformel oplevelse, der både styrker sammenhold og sociale relationer i virksomheden.

Vores klatrepark i Svendborg har en fantastisk beliggenhed i det naturskønne Sydfynske område (lige uden for Svendborg). Kun 30 minutters kørsel fra Odense og under 15 minutter fra Svendborg må parken (ligeledes) siges at have en yderst central placering. Hvis du søger efter firmaevent Odense og omegn, så er du kommet til det helt rette sted.

Se priser for klatringen her og for eventuelle tilkøb (forplejning, andre aktiviteter  mv.) her.

Hærens Trænregiment i Gorilla Park 

Se her hvordan Hærens Trænregiment benyttede sig af en tur i Gorilla Park, på den måde at styrke sammenholdet soldaterne imellem.

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Bliv klogere på vores priser ved at klikke her. 

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer i mellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage og instruktionstider

Læs mere om vores åbningstider her.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk

Kalder alle klatreglade gorillaer!

Vi gennemfører i øjeblikket en række inspektioner af hjemmesiden og smører sikringssystemerne godt!

Du kan derfor opleve nogle elementer, der har et skævt udseende og kan drille mht. funktioner. Hvis du oplever problemer og ikke kan komme videre er du velkommen til at kontakte os på info@gorillapark.dk

Online Bordbestilling