Bliv en del af teamet omkring Gorilla Park

Første vagt

Gorilla Park søger nye førstevagter til klatreparkerne i Vejle og Svendborg, så kunne du tænke dig et arbejde i naturskønne omgivelser med masser af ansvar og afvekslende opgaver, så er du måske lige den, vi står og mangler. En førstevagt er den operationelle chef, som har ansvaret for den daglige drift. Ansættelsen er på timelønsbasis fra ca. 20 timer og op til fuld tid. Stillingerne er sæsonansættelse fra 15. april til 1. november 2024, og arbejdstiden vil både være alle ugens dage samt ferier og helligdage

Vi søger kollegaer, der kan lide at være aktive og at være i naturen. Det er derudover en stor fordel, hvis du har klatreerfaring og har hang til højder. 

I Gorilla Park ønsker vi at give vores gæster den bedst mulige oplevelse, hvorfor du, udover glæden ved kombinationen af fysiske mentale udfordringer, skal være glad for at have kontakt til en masse forskellige mennesker – gæster såvel som kolleger. Vi ser gerne, at du har erfaring med ledelse og drift eksempelvis fra foreningsarbejde, selvstændig virksomhed, spejderleder, træner etc. Yderligere er det en fordel, hvis du har rebkendskab og besidder instruktørbevis (højderedning, væg- og/eller træklatring). Det er en forudsætning, at du har stort personligt overskud, forstår at instruere andre og har en god pædagogisk rækkevidde. Slutteligt skal du som minimum begå dig på samtaleniveau på tysk og/eller engelsk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest d. 1. marts 2024.  

Online Bordbestilling