Skoleudflugt – Vejle

Skoleudflugt i Vejle 

Gorilla Park er et anderledes og udfordrende udflugtsmål for skoleklasser i Vejle og omegn. Med vores klatrebaner byder vi op til, at du tager dine elever med på skoleudflugt hos os – det er sundt, sjovt og udfordrende. 

På vores baner finder I forskellige klatreforhindringer i 1-26 meter over jorden. Disse er spændt fast til træer og består eksempelvis af base jumps, tarzansving, svævebaner og snowboards. Der er noget for enhver elev, når I er på skoleudflugt hos os i Vejle, da sværhedsgraderne varierer.  

I Gorilla Park får børnene en unik oplevelse, som vil styrke deres fysik, kondition, balance, koordination, mod og selvværd. Skal du arrangere klasseudflugt eller skoleudflugt i Vejle, kan du derfor med fordel overveje Gorilla Park. Stedet danner nemlig rammen om de bedste og sjoveste oplevelser for børnene i byen og omegn.

Sdr. Nærø Friskole i Gorilla Park

– derfor skal dine elever på skoleudflugt i Vejle 

Herunder ses en kort film om, hvad eleverne fra Sdr. Nærø Friskole fik ud af at besøge Gorilla Park på deres skoleudflugt. Samme entusiasme og glæde kan du også skabe i din skoleklasse, når I er på skoleudflugt i Vejle hos Gorilla Park – her lægger vi op til godt humør og gode minder.

 

Skoleudflugt i Vejle, hvor der er styr på sikkerheden 

Når aktiviteterne foregår så højt over jorden, skal der være styr på sikkerheden. Hos Gorilla Park sørger vi for, at dine elever kommer godt igennem alle forhindringer. Vores instruktører er nemlig veluddannede og sender først dine piger og drenge afsted, når de er helt klar. Det betyder også, at hver især får specialudstyr på. Du kan altså trygt overlade denne sikkerhedspost til os med din næste skoleudflugt i Vejle. 

Leder du efter skoleudflugt i Vejle, kan du trygt vælge Gorilla Park – her er sikkerheden i top.

 

En udfordring for hele klassen med en skoleudflugt i Vejle 

I Gorilla Park er der lagt op til mange timers sjov på jeres næste skoleudflugt i Vejle. Vi tilbyder dig og dine elever hele 7 forskellige baner, der sammenlagt er over 2 km lang. Sammen kan I nemt få hele dagen til at gå på vores store areal. 

Vores klatrepark egner sig til alle aldersgrupper og vil være samlingspunktet for en sjov klassetur eller skoleudflugt i Vejle med fokus på fysisk udfoldelse og udvikling af sociale kompetencer. Uanset om dine piger og drenge er 6 eller 16 år, så kan de altså alle udfolde sig blandt forhindringerne, mens de lærer noget nyt om sig selv og andre, når I er på skoleudflugt i Vejle.  

En dag i Gorilla Park kan desuden kombineres med undervisning i de naturfaglige fag. Det lægger op til, at eleverne ser faget fra en helt anden vinkel, end den de oplever i klasselokalet. Af den grund kan de opnå en dybere forståelse heraf, når I sammen er på skoleudflugt i Vejle. 

Ønsker du at høre nærmere om mulighederne for at arrangere en klassetur eller skoleudflugt til Vejle? Kontakt Gorilla Park for nærmere oplysninger eller ring direkte til os på 29 16 74 75

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Bliv klogere på vores priser ved at klikke her. 

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer i mellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage og instruktionstider

Læs mere om vores åbningstider her.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk
Online Bordbestilling