Klassetur – Vejle

Gorilla Park er et anderledes og udfordrende udflugtsmål for skoleklasser i Vejle og omegn. En klassetur/skoleudflugt til Gorilla Park Vejle, er både sundt, sjovt og udfordrende. En unik oplevelse som vil styrke børnenes fysik, kondition, balance, koordination, mod og selvværd. Er det en klasseudflugt eller skoleudflugt, danner Gorilla Park de bedste og sjoveste rammer for børnene i Vejle og omegn.

En udfordring for hele klassen!

Vores klatrepark egner sig til alle aldersgrupper, og vil være samlingspunktet for en sjov klassetur/skoleudflugt i Vejle, med fokus på fysisk udfoldelse og udvikling af sociale kompetencer. En dag i Gorilla Park kan også kombineres med undervisning i de naturfaglige fag.

Ønsker du at høre nærmere om mulighederne for at arrangere en klassetur/skoleudflugt i Vejle? Kontakt Gorilla Park for nærmere oplysninger.

 

Sdr. Nærø Friskole i Gorilla Park 

Herunder ses en kort film om, hvad eleverne fra Sdr. Nærø Friskole fik ud af at besøge Gorilla Park på deres skoleudflugt.

PRISER 2019

Voksen (12 år + ) kr. 210 – 320
Junior ( 8 – 11 år) kr. 160 – 270
Barn (4 – 7 år) kr. 95

Priserne varierer i hhv. lav/høj-sæson, med/uden onlinebooking samt Sunday EarlyBird:

Bliv klogere på vores priser ved at klikke her. 

ÅBNINGSTIDER

Vi sondrer i mellem “almindelig åbningstid” og “åbent efter aftale”.

Der åbnes løbende for nye dage og instruktionstider

Læs mere om vores åbningstider her.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk

Kalder alle klatreglade gorillaer!

Vi gennemfører i øjeblikket en række inspektioner af hjemmesiden og smører sikringssystemerne godt!

Du kan derfor opleve nogle elementer, der har et skævt udseende og kan drille mht. funktioner. Hvis du oplever problemer og ikke kan komme videre er du velkommen til at kontakte os på info@gorillapark.dk

Online Bordbestilling